PRIMERA DIVISIÓ,
Esports Futbol 22/03/2011

L'LFP manté la seva decisió de suspendre la pròxima jornada de Lliga

José Luis Astiazarán, president de l'LFP, ha assegurat que en la reunió no hi ha hagut votació sobre l'ajornament de la pròxima jornada a Primera Divisió i de Segona

Redacció
1 min

BarcelonaLa Lliga de Futbol Professional manté la seva decisió de suspendre la pròxima jornada de Lliga, fixada per al 3 d'abril, per no haver aconseguit "avenços significatius" en les seves sol·licituds al Govern per la no obligatorietat del partit en obert o la llei d'apostes, segons ha explicat José Luis Astiazarán, president de l'LFP, després de la reunió d'aquesta tarda dels clubs de Primera Divisió.

També ha assegurat que en aquesta junta no hi ha hagut votació sobre l'ajornament de la trentena jornada a Primera Divisió i la 32 a Segona, però sí que hi ha hagut set clubs que es van manifestar en contra d'aquesta decisió i que intentaran jugar el proper 3 d'abril: Vila-real, Reial Societat, Athletic, Saragossa, Espanyol, Sevilla i Màlaga.

"En aquest moment, el Govern i el Consell Superior d'Esports coneixen perfectament quines són les sol licituds de la Lliga i no tenim cap novetat que puguem entendre que hi ha hagut un avanç significatiu", ha explicat Astiazarán, que ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de dues hores i 45 minuts de reunió.

"Sobre la modificació de l'obligatorietat d'emetre el partit en obert cada jornada, no hi ha hagut cap resposta ni solució a aquest tema, sobre la regulació del dret a la informació, tampoc hi ha hagut cap avanç, i estem pendents d'alguna novetat del procés de l'aprovació de la llei d'apostes ",ha dit.

"La decisió de l'11 de febrer segueix en vigor i en aquest moment s'ajornarà la jornada del dia 3", ha continuat Astiazarán, que ha afegit: "No hem votat. Tots han estat conformes amb la discussió i amb la discrepància, però es manté la decisió". La Lliga es reprendria el següent cap de setmana amb la disputa d'aquesta jornada.

stats