PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/04/2011

José Luis Oltra, destituït com a entrenador de l'Almeria

L'Almeria és cuer després de la derrota patida dilluns contra l'Athletic Club (1-3) i té la salvació a quatre punts. Dimecres l'equip podria tenir nou entrenador

Efe
1 min
El fins aquest dimarts tècnic de l'Almeria, José Luis Oltra, queixant-se d'una acció.

AlmeriaL'Almeria ha destituït a primera hora de la tarda d'aquest dimarts a José Luis Oltra com a tècnic del primer equip, després de la derrota patida dilluns a l'Estadi dels Jocs Mediterranis davant l'Athletic (1-3), que deixa l'equip en l'últim lloc de la classificació, amb la salvació a quatre punts i només vuit partits per a la conclusió del campionat.

Oltra ha estat present a la sessió d'entrenament duta a terme al matí a l'annex de l'Estadi dels Jocs Mediterranis, i a la conclusió de la mateixa ha estat convocat a una reunió a la seu del club, en el mateix recinte esportiu, en la qual se li ha comunicat la destitució.

José Luis Oltra no ha aguantat en el càrrec ni una sola volta. El valencià s'havia encarregat del conjunt d'Almeria en la tretzena jornada de Lliga, després que Juan Manuel Lillo fos destituït després del 0-8 contra el Barça. L'Almeria es trobava llavors penúltim a la classificació, amb nou punts.

El fins ara entrenador de l'Almeria ha dirigit un total de 18 partits de Lliga, en què ha sumat 17 punts, amb un balanç de quatre victòries, cinc empats i nou derrotes. Durant la seva trajectòria ha aconseguit treure l'equip de la zona de descens, concretament a la quinzena jornada del campionat, quan es va imposar a domicili el Sevilla per 1-3. En qualsevol cas, dues setmanes després, l'Almeria es ficava de nou en les tres últimes posicions, de les quals no ha pogut sortir.

L'Almeria pretén tenir aquest dimecres, per a les cinc de la tarda –hora en què la plantilla tornarà a entrenar pensant en el partit contra el Barça de dissabte–, el nou entrenador.

stats