PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/03/2011

Comença la venda de les butlletes de "La Quiniela"

L'Organisme Nacional de Loteries i Apostes va suspendre aquest dilluns la venda de les butlletes a l'espera de la resolució judicial anunciada aquest dimecres

Redacció
1 min
S'ajorna la venda de les butlletes de "La Quiniela "

BarcelonaLa venda de les butlletes de la travessa de futbol d'aquesta setmana s'ha posat en marxa aquest dimecres després que la Lliga de Futbol Professional (LFP) acceptés la resolució judicial que els impedeix mantenir la vaga convocada per la propera jornada.

L'Organisme Nacional de Loteries i Apostes (ONLAE) havia suspès el dilluns la venda de les butlletes a l'espera de la resolució judicial anunciada aquest dimecres.

L'ONLAE ha informat en un comunicat que l'horari de venda de la jornada 49 ª de "La Quiniela", i de la jornada 52 ª de "El Quinigol", del diumenge 3 d'abril, comença avui i finalitza el dissabte dia 2 a les 15: 00 hores.

El conflicte s'ha tancat aquest dimecres amb l'anunci de la magistrada del Jutjat de Primera Instància número 63 de Madrid d'acollir les mesures cautelars plantejades pels clubs Athletic de Bilbao, Reial Societat, Saragossa, Espanyol, Sevilla i Vila-real.

La principal pretensió de la LFP és acabar amb l'obligació legal de televisar un partit en obert cada jornada de Primera, encara que les seves reclamacions abasten també al retorn que ha de rebre el futbol de la recaptació de la travessa (10% ara) quan està en tramitació parlamentària la Llei del Joc.

La Lliga entén que el partit en obert, existent només a Espanya des de l'anomenada "Llei Cascos" de 1997, és una expropiació de drets als clubs sense contraprestació, que suposa uns 150 milions d'euros l'any, segons el seu president, José Luis Astiazarán

stats