Lliga BBVA
Esports Futbol 28/02/2015

Quatre gols de Bueno en quinze minuts liquiden les esperances del Llevant a Vallecas (4-2)

El '23' del Rayo ha capgirat el gol inicial de Casadesús amb una exhibició al segon quart de partit

Alberto Bueno, autor dels quatre gols del Rayo contra el Llevant

BarcelonaEl Rayo s'ha adjudicat una important victòria al seu estadi davant el Llevant, a qui ha derrotat per 4-2 per situar-se còmodament amb 29 punts, allunyat de les posicions de descens. Els quatre gols madrilenys han portat la mateixa signatura, la d'Alberto Bueno, autor de quatre gols en quinze minuts. Pràcticament, en quatre atacs consecutius.

El marcador, però, l'ha obert el conjunt granota a través de Víctor Casadesús, que ha rematat de cap una centrada de Xumetra al minut 13. Deu minuts més tard, ha començat el recital d'Alberto Bueno, que ha empatat amb un gol de cap. Ja superada la mitja hora de joc, el '23' del Rayo ha acabat de trencar el matx. En el minut 32, ha recollit una pilota solta per capgirar el resultat. En la següent acció, ha rematat una centrada de Licá des de l'esquerra per fer el 3-1 i ha arrodonit la golejada del seu equip, i la seva particular, amb el quart en el minut 38, quan ha afusellat Mariño després que el porter visitant li aturés el seu primer xut.

Amb un marcador tan clar, el Rayo ha pogut domar el partit i frenar els intents del Llevant per escurçar diferències. Els granota no han pogut prendre la pilota a l'equip de Paco Jémez i ni tan sols quan Kalu Uche ha fet el 4-2, han cregut que podien sumar alguna cosa. La derrota els manté en posicions de descens.