PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/02/2011

Quique Sánchez-Flores: "La diferència més gran és el nostre estat d'ànim, estem dèbils"

Quique Flores considera que la diferència en l'estat d'ànim i la gran actuació de Messi han marcat les diferències d'un partit que ha tingut poca història

David Jover
1 min
Mauricio Pochettino i Quique Sánchez Flores.

BarcelonaDesprés de caure al Camp Nou contra el Barça per 3-0, l'entrenador de l'Atlètic de Madrid, Quique Sánchez-Flores, ha comentat que "és difícil i complicat parar el Barça si juga a aquesta velocitat perquè és terrible".

El preparador matalasser, visiblement decebut, ha dit que Leo Messi és "el número u" i ha confessat que una de les coses que el fa diferent és, per exemple, "la correguda que ha fet en l'aspecte defensiu per robar la pilota a Agüero". Per acabar, l'ha definit com el "Di Stefano del segle XXI perquè juga com vol i quan vol".

Respecte al partit, Sánchez-Flores ha confessat que ha vist millor el seu equip en el segon temps. "Crec que en la segona part hem sortit més animats, amb ànims de canviar les coses i hem tingut un parell d'ocasions que no hem aprofitat. El talent i l'estat d'ànim marquen la diferència i ara nosaltres estem dèbils i no hem gaudit del grans partits".

Qüestionat per saber quina era la raó de deixar Forlán a la banqueta ha explicat que ha optat per Fran Mérida perquè "és el nostre millor home en la transició entre defensa i atac i pensàvem que aniria diferent. És evident que no ha sortit com esperàvem", ha confessat l'entrenador madrileny.

stats