ESPANYOL-REIAL SOCIETAT
Esports Futbol 23/02/2011

Tamudo: "L'únic compte pendent que tinc és guanyar els tres punts"

El davanter, que torna a la que va ser casa seva durant més d'una dècada, diu que si marca no celebrarà el gol per respecte a l'afició blanc-i-blava

Redacció
2 min
Vadim Demidov felicita Tamudo pel gol

San SebastiàEl davanter de la Reial Societat Raúl Tamudo tornarà aquest dissabte a la que va ser casa seva durant més d'una dècada per enfrontar-se amb l'Espanyol. El de Santa Coloma de Gramenet ha admès a la sala de premsa de Zubieta que serà "un partit especial" per a ell, però ha deixat clara la seva professionalitat i el seu grau de compromís precisant que "quan l'àrbitre xiula l'inici, un s'oblida de tot i el que vol és que el seu equip guanyi i que segueixi la ratxa".

"És un rival que té tres punts més que nosaltres i, si poguéssim guanyar allà, empataríem, i seria molt important perquè quedaria menys per a l'objectiu inicial", ha afegit. Tamudo ha assegurat que no té cap compte pendent amb l'Espanyol, malgrat reconèixer que la seva situació va acabar sent "insostenible". "Jo no sóc un jugador que entri en cap guerra amb ningú i no crec que hagi de demostrar res perquè no hi ha cap motiu per fer això. L'únic compte pendent que tinc és que la Reial guanyi els tres punts, gaudir amb el meu equip i que ens surti un gran partit", ha aclarit.

Tamudo no dubta que la rebuda que li farà l'afició periquita "serà normal". "He estat tota la meva vida allà i no tinc cap queixa; sempre he sentit el seu suport i m'he sentit molt estimat per l'afició de l'Espanyol, així que no crec que hi hagi cap problema. Però la gent ha de fer el que li dicti el cor", ha assenyalat.

El davanter ha reconegut que la visita a la que va ser casa seva durant molts anys arriba en el seu "millor moment" gràcies als gols que està marcant. "Tant de bo segueixi la ratxa i pugui ajudar el meu equip", ha dit Tamudo, que ha assegurat que, si marca "no" celebrarà el gol per respecte a una afició que li va donar suport "tant en els bons moments com en els dolents".

stats