1a divisió
Esports Futbol 03/03/2011

L'Almeria no pot passar de l'empat amb el Racing malgrat jugar 70 minuts amb superioritat (1-1)

Henrique ha estat expulsat al minut 17, però tot i jugar amb un home menys el Racing s'ha avançat. Després del descans, Crusat ha igualat el marcador

El jugador de l'Almeria Feghouli (esquerra) supera Lacen del Racing

AlmeriaL'Almeria s'ha complicat una mica més la vida després de no aconseguir passar de l'empat contra el Racing, en un partit on els càntabres s'han quedat amb un home menys al minut 17.

Malgrat anar amb inferioritat i els homes de Marcelino García han portat molt perill a la primera part, i han aconseguit avançar-se al marcador al minut 36 gràcies a un gol de Colsa.

Després del descans els locals han reaccionat i han empatat al 67 per mitjà de Crusat. De fet, l'Almeria ha tingut ocasions per marcar el segon gol i emportar-se els tres punts, però la falta d'encert i de sort (Colsa ha tret una pilota sobre la línia de gol al minut 85) han impedit la remuntada andalusa.

Almeria 1 – Racing 1

ALMERIA: Diego Alves; Michel, Marcelo Silva, Caros García, Jakobsen; Juanito (Corona, 55'), M'Bami; Feghouli (Goitom, 55'), Piatti (Ortiz Bernal, 62'), Crusat i Kalu Uche.

RACING: Toño; Francis, Henrique, Marc Torrejón, Domingo Cisma; Arana (Munitis, 49'), Lacen, Colsa, Adrián; Rosenberg (Osmar, 22') i Ariel (Giovani, 72').

ÀRBITRE: Velasco Carballo (col·legi madrileny). Targetes grogues a Michel, Diego Alves, Esteban, Francis, Cisma, Munitis i Toño. Targeta vermella a Henrique (17') per fer caure Piatti quan era l'últim defensa.

GOLS: 0-1 (36') Colsa. 1-1 (67') Crusat.

ESTADI: Juegos Mediterráneos, més de 15.000 espectadors.