1a divisió
Esports Futbol 10/05/2011

El Racing remunta el gol inicial de l'Atlètic de Madrid i s'assegura la permanència (2-1)

Mario Suárez ha aconseguit el 1r gol pels matalassers, però Kennedy -de falta directa- i Rosenberg han fet la volta al marcador i la salvació matemàtica al Racing

Redacció
1 min
Rosenberg (e) i Giovani celebren un gol

SantanderEl Racing, amb gols de Kennedy i Rosenberg, ha remuntat davant l'Atlètic de Madrid, que s'havia avançat per mitjà de Mario Suárez, i ha sumat 3 punts que li asseguren matemàticament la permanència a Primera Divisió. Els càntabres han superat el conjunt matalasser, que afrontava el partit amb l'objectiu d'assegurar la seva presència a Europa la temporada vinent.

Després d'un parell d'arribades del Racing per la banda dreta, s'ha avançat l'Atlètic de Madrid per mitjà de Mario Suárez, que ha culminat una jugada que s'havia originat en un córner a favor dels matalassers.

Amb el marcador a favor, els visitants han controlat el joc i han impedit que els locals poguessin xutar a porteria fins a la mitja hora de joc. Però el Racing ho ha continuat intentant i Kennedy, amb el llançament d'una falta, ha pogut empatar el partit.

Els de Santander han dominat el partit i han pogut marcar abans del descans. Però ho han fet a la represa. Giovani ha passat en profunditat per Rosenberg, que ha aconseguit el segon del seu equip.

El Racing ha dominat el joc i només ha trobat oposició per part de l'Atlètic de Madrid gràcies a l'entrada de Forlán, tot i que no prou.

stats