PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/02/2011

Rakitic dóna la victòria al Sevilla davant d'un Hèrcules desdibuixat (1-0)

L'Hèrcules d'Esteban Vigo segueix sense puntuar fora de casa i avui al Sánchez Pizjuán no ha tingut cap opció de puntuar

Redacció
2 min
Els jugadors del Sevilla celebren el gol de Rakitic

BarcelonaEl Sevilla ha aconseguit una important victòria davant l'Hèrcules (1-0) després del solitari gol del croat Ivan Rakitic a la primera meitat, que li ha permès escalar fins a la setena plaça i seguir en la lluita pels llocs europeus, mentre que fica en problemes l'Hèrcules que s'apropa a la zona de descens.

El tècnic del Sevilla, Gregorio Manzano, va optar per un onze inicial pensant en la tornada europea davant el Porto, per la qual cosa va donar descans a Sergio Sánchez, Romaric, Frederic Kanouté i Diego Perotti, canvis que no es van notar d'inici en el joc sevillista.

El conjunt local es va començar a agradar davant la inoperància de l'Hèrcules i als vint minuts va arribar el gol sevillista. Negredo, dins l'àrea, va cedir amb el pit cap enrere i el croat Ivan Rakitic, ex del Schalke, amb un xut ras va batre Calatayud.

Va ser el premi a la insistència local, que va seguir controlant el partit davant un feble Hèrcules, que va tenir la seva primera ocasió a la mitja hora de jocamb un tou remat de Trezeguet que va aturar Javi Varas.

A la represa, el Sevilla va sortir llançat a pel segon gol que sentenciés el partit, però ni Jesús Navas ni Luis Fabiano van encertar, fet que va aprofitar l'Hèrcules per estirar-se i mostrar millors arguments però sense inquietar massa Varas.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Fitxa tècnica:

1 - Sevilla: Javi Varas, Càceres, Fazio, Escudé, Fernando Navarro, Jesús Navas, Medel, Rakitic (Zokora, m.80), Capel (Perotti, m.88); Luis Fabiano (Kanouté, m.68) i Negredo .

0 - Hèrcules: Calatayud, Cortés, Abraham Paz, Rodríguez, Pulhac; Cristian (Portillo, m.74), Farinós, Abel Aguilar, Thomert (Tote, m.82); Tiago Gómez (Femenía, m.63) i Trezeguet.

Gols: 1-0, M.20: Rakitic.

Àrbitre: Turienzo Álvarez (Comitè castellanolleonès). Va amonestar amb targeta groga als locals Jesús Navas (m.71) i Escudé (m.87), així com als visitants Abel Aguilar (m.24), Rodríguez (m.35) i David Cortés (m.41).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 de Lliga, disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán davant més de 38.000 espectadors.

stats