Futbol
Esports Futbol 24/01/2013

Ramón Calderón: "Em sorprèn que Florentino Pérez es queixi ara de la premsa quan l'ha utilitzada sempre"

L'expresident del Reial Madrid creu que l'actual mandatari blanc "controla molt bé la premsa" i, en altres moments, l'ha fet servir al seu favor i "l'han ajudat molt"

Ara
1 min
Florentino Pérez compareix a la llotja d'honor del Santiago Bernabéu

BarcelonaEn declaracions a La Xarxa Ràdio, l'expresident del Reial Madrid, Ramón Calderón, ha reconegut que "ja li està bé" a Florentino Pérez que el diari 'Marca' publiqui una informació en portada que ha hagut de desmentir d'urgència aquest dijous en una roda de premsa a la llotja del Santiago Bernabéu. "En el seu moment el van ajudar molt i deia que eren professionals i honrats. Faria bé de callar, ara, perquè en el seu moment el van ajudar molt. Ell va utilitzar molt aquestes excuses i els mitjans de comunicació en favor seu, criticant i insultant".

"Florentino Pérez controla molt bé la premsa. Em sembla sorprenent que ara se'n queixi quan és la persona que l'ha utilitzada amb més encert", ha afegit l'exmandatari blanc. Calderón no s'atreveix a dir quina informació és la correcta, si la del president blanc o la de la publicació: "Qualsevol dels dos pot estar mentint", ha conclòs.

Ramón Calderón considera que la gestió dels porters de Mourinho, que ha enviat Casillas a la banqueta a en molts partits, respon a un acte de "xuleria" del tècnic portuguès i que segueix una actitud "despòtica i poc acceptable" de l'entrenador.

En comparar la situació de Mourinho, que en les últimes setmanes està insistint que és impossible guanyar la Lliga, amb la de Bernd Schuster, acomiadat després de reconèixer que era impossible guanyar al Camp Nou, Calderón ha aclarit que no són situacions similars. "Vam prendre la decisió de destituir-lo perquè, en una reunió amb Mijatovic, va dir-nos que no es veia capaç de dirigir el grup".

stats