1a divisió
Esports Futbol 17/02/2012

Ramón Calderón: "Que el Madrid no cedeixi el Bernabéu per la final de Copa és d'equip petit"

L'expresident del Reial Madrid assegura al Mas Esports de COMRàdio que l'únic responsable d'aquesta decisió és Florentino Pérez

Ara
1 min

BarcelonaRamón Calderón, expresident del Reial Madrid, ha assegurat que el club blanc es comporta com "un equip petit" quan es nega a cedir el Bernabéu per la final de Copa. En declaracions al programa Mas Esports, de COMRàdio, ha afegit que el responsable d'aquesta decisió és l'actual president Florentino Pérez.

"Que el Reial Madrid no deixi que es jugui la final de Copa al Bernabéu és d'equip petit", ha dit Calderón, i ha afegit que "és Florentino Pérez qui no vol, Mourinho no hi té res a veure. Aquesta decisió no entra al cap d'un esportista o d'un dirigent de l'esport, entra al cap d'un radical".

"No s'ha de ser hipòcrita i dir que no per culpa de les obres. No deixar jugar la final al Bernabéu és un lleig a la Casa Reial i al Rei", ha conclòs.

D'altra banda, ha opinat sobre l'entrenador José Mourinho: "Ha de canviar les seves reaccions per continuar essent entrenador del Reial Madrid. Em sembla bé que continuï si varia la manera d'actuar perquè és un gran entrenador". I de Pepe ha dit: "Jo el vaig fitxar, és un gran futbolista. Hi ha comportaments de Pepe que no són acceptables. M'han sorprès les seves reaccions".

stats