Futbol
Esports Futbol 23/08/2011

Ramón Calderón: "El president del Reial Madrid és José Mourinho"

En una entrevista a COMRàdio, l'expresident del Reial Madrid ha criticat que Florentino Pérez no actuï per frenar les declaracions i actituds del seu entrenador

Redacció
1 min
Ramón Calderón, president del Madrid del 2006 al 2009.

BarcelonaL'expresident del Reial Madrid, Ramón Calderón, ha assegurat que el president del Reial Madrid "és Mourinho" i ha criticat amb duresa que Florentino Pérez no actuï per frenar les declaracions i actituds del seu entrenador. Ho ha dit en una entrevista a COMRàdio.

Segons Calderón, ara mateix, "el president del Reial Madrid és José Mourinho, ja que el president de veritat no ha fet acte de presència en una situació que exigia la seva aparició".

Calderón creu que Florentino Pérez "hauria de sortir a la palestra" per "dir que la història del Reial Madrid no permet donar suport a aquest tipus d'actes" com el protagonitzat per Mourinho al Camp Nou. Ara bé, creu que Florentino no ho farà "per la dependència que ara mateix té de Mourinho". L'expresident creu que "el responsable que això passi no és de l'entrenador, que no ha canviat gens la seva forma d'actuar als últims anys i era lògic que no canviés en arribar al Reial Madrid. La responsabilitat és de qui el contracta i qui tampoc el corregeix ni surt públicament" a rebatre "una conducta que tots els aficionats a l'esport no acceptem".

L'expresident del Reial Madrid afegeix que "examinant els precedents, Mourinho no ha estat més de tres anys en un equip, i no n'ha sortit bé de cap. Res fa pensar que no torni a passar el mateix".

stats