1a divisió
Esports Futbol 23/09/2012

Rayo i Madrid es barallen per decidir l'horari del partit que s'ha ajornat fins aquest dilluns

Els de Vallecas volen jugar a les vuit del vespre mentre els blancs prefereixen que sigui a les cinc de la tarda

M. M.
1 min
Els jugadors del Reial Madrid esperen sobre la gespa de Vallecas

BarcelonaDesprés que un sabotatge –segons la versió del Rayo Vallecano– obliguessin a suspendre el partit entre els de Vallecas i el Reial Madrid, ara els dos clubs es barallen per decidir l'horari de l'enfrontament. Mentre els locals volen jugar a les vuit del vespre, per afavorir "que pugui venir més públic", els visitants volen "assegurar-se que poden jugar" i per tant prefereixen que el partit sigui a les cinc de la tarda.

"Nosaltres volem una hora que l'afició pugui venir", ha dit Martín Presa, president del Rayo Vallecano. Mentre el seu entrenador, Paco Jémez, ha estat més taxatiu en negar-se a jugar aquest dilluns si no és a les vuit del vespre."M'hi nego rotundament perquè la gent no podrà venir a l'estadi. I jo sóc partidari de jugar a una hora que el públic pugui venir a veure'ns. Perquè els perjudicats, en el fons, són tots els que volien venir a veure el partit".

En canvi, el Reial Madrid vol que l'enfrontament sigui aquest dilluns a les cinc de la tarda. "Tenim un calendari molt ajustat i volem assegurar-nos que el partit es pot disputar. Per això volem jugar a les 5" ha dit Miguel Pardeza, director esportiu del club blanc.

Sobre el fet que això perjudicaria els seguidors del Rayo, Pardeza ha comentat: "Nosaltres no tenim cap responsabilitat en el que ha passat i hem de defensar els nostres interessos. L'entrenador vol assegurar-se que pot jugar el partit aquest dilluns perquè no s'acumuli el calendari".

stats