LIGA BBVA

El Rayo destina cinc euros per entrada i habilita una fila zero per ajudar l'àvia desnonada de Vallecas

El club ha fet oficial la campanya, aclarint que si alguna altra institució ja ajuda la senyora Carmen, destinaran els diners de la fila zero a altres causes benèfiques

El Rayo Vallecano ha anunciat aquest divendres la campanya per ajudar l'àvia de Vallecas que va ser desnonada fa uns dies. El club, a través del seu entrenador, havia dit que li donarien suport. Ara ho han fet oficial: destinaran cinc euros per entrada i habilitaran una fila zero per ajudar la senyora Carmen Martínez Ayuso a pagar el seu lloguer. El partit serà el del proper cap de setmana, a casa, contra el Sevilla.

A l'acte, fet a l'estadi del club, hi ha participat l'entrenador Paco Jémez, el president Raúl Martín Presa i el capità Roberto Trashorras. "Això no és excepcional, el futbol és molt solidari. No som ni més ni menys que ningú", ha dit l'entrenador, qui havia estat el primer a anunciar la mesura de suport.

El club recapta diners per fer-se càrrec del lloguer de l'àvia desnonada, de 85 anys, tot i que reconeix que possiblement sobraran diners. "Si la senyora Carmen ho necessita, seguirem endavant amb la fila zero tal i com està. Si no necessita els diners, ja veurem a què els destinem", ha comentat el president, assegurant que en qualsevol cas serà una finalitat benèfica.