Futbol
Esports Futbol 10/02/2013

Un intens Rayo derrota l'Atlètic de Madrid i l'allunya a dotze punts del Barça (2-1)

Lass, pràcticament en la primera acció del partit, ha obert el marcador i Leo, a la mitja hora de joc, ha sentenciat per als de Vallecas

Lass s'anticipa a Filipe Luis en una acció del Rayo-Atlètic

MadridL'Atlètic de Madrid ha ensopegat a Vallecas contra un intens Rayo que ha encarrilat el triomf ben aviat (2-0) i s'allunya a dotze punts del Barça a la classificació. Ja en la primera jugada del partit, Lass ha aconseguit fer l'1-0 que ha esperonat els locals. L'Atlètic, nerviós, no ha pogut frenar l'ímpetu del Rayo, que ha disposat de dues bones ocasions poc després per ampliar l'avantatge.

L'equip de Paco Jémez ha trobat premi a la seva insistència al minut 32, quan Leo s'ha anticipat a Filipe Luis per rematar des del primer pal una centrada de Lass. Amb el 2-0 s'ha arribat al descans.

L'Atlètic ha intentat remuntar en la segona meitat però s'ha precipitat en les seves combinacions ofensives i no ha trobat la manera de superar l'ordenada defensa del Rayo. Falcao, amb una rematada de cap, ha estat a punt de batre Rubén. El colombià tampoc ha estat encertat en les faltes que ha intentat i només ha marcat en el darrer segon del partit, en el minut 94 (2-1). L'equip de Simeone ha perdut pistonada topant contra un Rayo que ara somia en jugar les competicions europees.