1a divisió
Esports Futbol 03/01/2011

El Reial Madrid, que recupera Kaka, visita el camp d'un Getafe que acumula 8 partits sense perdre

El Getafe busca continuar amb la bona ratxa de final d'any per superar un Reial Madrid que no té marge d'error en la seva persecució al Barça

Redacció
1 min

GetafeEl Madrid juga a un dels estadis que se li donen més malament: el Coliseum Alfonso Pérez, on en sis visites ha sumat dues victòries, un empat i tres derrotes. I ho fa amb dificultats, ja que no podrà comptar amb la parella de centrals titulars. Pepe i Carvalho, sancionats, seran substituïts per Albiol i Ramos; mentre Arbeloa ocuparà el lateral dret i Marcelo l'esquerra.

Per aquest partit, l'entrenador Jose Mourinho recupera el brasiler Kaká, després d'estar mig any lesionat, tot i que no es preveu que surti a l'onze titular. A més, també torna a la convocatòra Khedira, que possiblement serà la parella de Xabi Alonso al mig del camp.

D'altra banda, el Getafe, que va acabar el 2010 sumant 8 partits oficials sense perdre, vol mantenir aquesta bona ratxa en l'inici del nou any; i així aspirar a acabar la jornada en zona europea.

Per aquest partit, Boateng és dubte fins a última hora per culpa d'un procés gripal. A més, Víctor Sánchez haurà de complir un partit de sanció. Per això, l'entrenador Míchel situarà al seu lloc Javi Casquero. A banda d'això, la resta de l'equip no presentarà sorpreses, i el Getafe presentarà el mateix onze que contra el Betis, en el partit de Copa. A la banqueta, però, no hi serà Colunga ni Mario Álvarez, lesionats.

stats