1a divisió
Esports Futbol 26/05/2011

Calderón: "Ha quedat confirmat que el president del Reial Madrid és portuguès i es diu José Mourinho"

En una entrevista a l'emissora OnaFM, l'expresident del club blanc ha carregat contra Flornetino Pérez i l'entrenador Mourinho

Redacció
2 min
Ramón Calderón, president del Madrid del 2006 al 2009.

BarcelonaRamón Calderón encara no ha paït el fet que hagués de deixar la presidència del Reial Madrid abans d'hora i aquest dimecres ha carregat amb duresa contra l'actual màxim mandatari madridista, Florentino Pérez, i també contra l'entrenador del club blanc, a qui ha qualificat irònicament com "el president portuguès" de l'equip.

"Ahir (dimarts) va quedar confirmat que el president del Reial Madrid és portuguès i es diu José Mourinho", ha dit Calderón en una entrevista a l'emissora OnaFM. Per l'expresident, Mou "ja té el poder del club. Ahir (dimarts) es va materialitzar. El Madrid s'ha entregat a ell". Una circumstància que no li agrada gens ni mica, perquè "és el 'primo de Zumosol'. Es pega amb tothom, diu les coses que ningú s'atreveix a dir, però això no és la història del Reial Madrid"; i ha afegit que "salvant les distàncies, Hitler va ser aclamat per milions de persones, com ara amb Mourinho", un personatge que "no pensa en el Reial Madrid, només en ell".

Les bufetades de Calderón també han anat contra Florentino Pérez, a qui ha qualificat "d'insensat" per haver "entregat el club a Mourinho". "Fa uns mesos Florentino deia que Valdano era la imatge del Madrid", ha dit l'expresident, que ha afegit que aquest dimarts ha quedat confirmat "que un subordinat (Morinho) fa fora un superior (Valdano)"; i ha assegurat haver sentit "pena pel Madrid i per Florentino. Semblava un estudiant que no se sabia la lliçó després de parlat tant de disfunció".

Per últim, Calderón ha reivindicat la seva tasca al capdavant del Reial Madrid, ja que amb ell a la presidència "es van guanyar les úniques dues lligues dels darrers nou anys"; i ha dit que "Florentino ha guanyat menys títols que el Sevilla i els mateixos que el Betis en els darrers cinc anys com a president".

stats