1a divisió
Esports Futbol 26/03/2014

El Reial Madrid punxa a Sevilla i cau fins la tercera posició (2-1)

Cristiano Ronaldo avança els blancs amb un gol de falta, de rebot, i Bacca dóna la volta al marcador amb dues dianes

BarcelonaEl Reial Madrid tenia l'oportunitat, el diumenge, de situar-se a set punts del Barça a la Lliga i deixar ben encarrilada la competició de la regularitat. Lluny d'això, els blancs han passat en només quatre dies de ser els primers a caure fins la tercera posició. La derrota al clàssic combinada amb l'ensopegada al cap del Sevilla d'aquest dimecres (2-1), deixa els d'Ancelotti amb 70 punts, per 72 dels blaugranes (que han derrotat el Celta per 3-0) i 73 de l'Atlètic de Madrid, líder en solitari després de guanyar el Granada (0-1)

Semblava que seria un partit fàcil per al Reial Madrid, i més després dels primers minuts de joc, en què els blancs han sortit en tromba i han aculat el Sevilla a la seva àrea. No només això, els de Carlo Ancelotti han generat ocasions clares per avançar-se, sobretot per mitjà de Benzema.

El domini merengue ha donat els seus fruits al minut 13, tot i que amb sort, ja que un xut de falta de Cristiano l'ha desviat Bacca i s'ha colat al fons de la porteria. Però, curiosament, quan tot semblava fer baixada per al Madrid ha arribat el gol de l'empat, del propi Bacca, que s'ha rescabalat finalitzant un contraatac de Reyes que ha agafat desprevinguda la defensa (18').

Abans del descans els blancs han tingut novament ocasions clares per avançar-se, sobretot per mitjà de Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. Però el porter Beto, magistral, ha impedit que la pilota entrés al fons de la xarxa.

La segona part ha començat amb un Madrid menys intens, a l'expectativa, i un Sevilla que ha apostat per replegar-se al darrera i sortir a l'atac en comptades ocasions. El Madrid ha tingut moltes dificultats per generar ocasions en estàtic i recorria una vegada i una altra a les centrades i pilotes a l'olla, que els andalusos solucionaven sense massa dificultat.

Els blancs s'han bolcat a l'atac i el Sevilla ha torbat un contraatac per capgirar el marcador: iniciat per Rakitic i finalitzat per Bacca amb un xut per sota les cames de Diego López. La diana no ha canviat el plantejament del Reial Madrid, obligat encara més a marcar.

Els darrers minuts han estat de domini dels d'Ancelotti, però només pel que fa a la possessió de pilota, ja que han recorregut una vegada i una altra als xuts des de la frontal i a les centrades que treia amb comoditat la defensa. I així fins que s'han esgotat els minuts, entre la desesperació dels jugadors del Madrid i l'alegria andalusa.