Futbol
Esports Futbol 26/10/2011

Reial Madrid - Vila-real: ratxes creuades al Bernabéu

Els blancs sumen quatre triomfs consecutius a la Lliga mentre que els de la Plana només han sumat una victòria en vuit partits

M. Sanromà
1 min

BarcelonaEl Reial Madrid rep aquesta nit (22 h) el Vila-real al Santiago Bernabéu amb la convicció de sumar tres punts més, ja que els blancs sumen sis triomfs seguits (quatre a la Lliga i dos a la Champions), mentre que els de la Plana, en canvi, són setzens a la taula i només han guanyat un partit. A més, el Vila-real mai ha guanyat al Bernabéu des que va pujar a Primera Divisió, i només ha aconseguit arrencar-ne tres empats. En les seves dues darreres visites, el submarí groc s’ha endut dues golejades, per 6-2 i 4-2.

Pel que fa al debat Higuaín-Benzema, si Mourinho manté la tònica de rotació dels darrers partits, hauria de ser avui el francès qui salti sobre la gespa d’inici, ja que l'argentí va ser titular dissabte a La Rosaleda. De totes maneres, l’alineació sí que mantindrà alguns condicionants, ja que Carvalho, Lass Diarra, Granero i Albiol continuen lesionats, i tot i que Sahin ja s’entrena amb el grup, el portuguès considera que encara no ha agafat el to físic i ha quedat fora de la llista, on torna Coentrao, després de descansar per prudència contra el Màlaga.

Pel que fa als efectius del Vila-real, Nilmar continua lesionat, però Garrido podria tornar a jugar amb dues puntes, ja que Marco Rubén s'ha recuperat i podria acompanyar Rossi. A més, Marcos Senna podria tornar a l’onze inicial, d’on caurà Carlos Marchena, que va quedar fora a darrera hora per culpa d’uns problemes d’esquena.

stats