Reial Madrid
Esports Futbol 04/01/2011

Els metges del Reial Madrid consensuen que Higuaín sigui operat de l'hèrnia discal

Tal com va denunciar Mourinho, el tractament conservador que va començar fa un mes no ha servit, tot i que els metges diuen que així la recuperació serà més senzilla

Redacció
1 min
El jugador del Real Madrid Gonzalo Higuaín arribant a l'aeroport de Barajas a Madrid.

MadridEl davanter del Reial Madrid Gonzalo Higuaín acabarà passant pel quiròfan, tal com va anunciar José Mourinho diumenge. Aquesta tarda hi ha hagut cimera mèdica a Madrid i s'ha consensuat que, després de l'última ressonància, el millor per recuperar el jugador de l'hèrnia discal és que s'operi.

Els metges no han donat cap termini de baixa, però com a mínim serà de tres mesos en les previsions més optimistes. Malgrat les queixes del tècnic portuguès, que diu que aquest mes que ha durat el tractament conservador no ha servit de res i han perdut el temps, els metges avui han assegurat que gràcies a això la zona inflamada és menor, i que l'operació i la recuperació seran més senzilles.

En un comunicat, el club ha dit: "S'ha confirmat una millora clínica i una reducció important de la inflamació local des de la darrera ressonància magnètica, però es mantenen les molèsties, la qual cosa ha portat als doctors consultats a aconsellar l'actuació de tipus quirúrgic".

El jugador, segons informa el club, "ha assumit la decisió". En les properes 48 hores, el club decidirà quin doctor l'operarà, on i quan.

stats