Primera Divisió

El Reial Madrid qualifica d'"irreprotxable" el comportament dels seus jugadors en el partit contra el Llevant

El club blanc ha enviat un comunicat a través de la seva web en què destaca la bona actitud que van tenir els seus jugadors i nega qualsevol provocació de Pepe cap al vestuari local

Davant dels incidents que va haver-hi un cop acabat el partit entre el Llevant i el Reial Madrid, el club blanc ha emès un comunicat a través de la seva web per "ressaltar el comportament exemplar de tots els nostres jugadors i el cos tècnic en un partit que es va disputar en unes condicions molt adverses per jugar a futbol, i el nostre equip va saber sobreposar-se amb professionalitat, entrega i esportivitat". "En acabar el partit, l'actitud, el comportament dels jugadors, el cos tècnic i els membres de l'expedició van ser en tot moment correctes i irreprotxables" afegeix el comunicat.

El club blanc "rebutja les afirmacions que surten en alguns mitjans sobre les suposades provocacions del nostre jugador, Pepe, cap al vestuari local. El futbolista del Reial Madrid ha tingut sempre una actitud exemplar en la mateixa línia que la resta dels seus companys". El comunicat acaba dient que "aquest club continuarà defensant sempre els valors de l'esportivitat i respecte que han d'imperar en el món de l'esport".