Primera Divisió
Esports Futbol 29/04/2012

El Reial Madrid goleja el Sevilla i té la Lliga a la punta dels dits (3-0)

El partit ha començat amb un gol mal anul·lat al Sevilla (3') i després els blancs els han atropellat amb gols de Cristiano i Benzema

A.s.
Karim Benzema remata en planxa el gol del 3-0 dvaant Javi Varas

BarcelonaDesprés del clàssic al Camp Nou (1-2) va quedar clar que la Lliga 2011/12 seria per al Reial Madrid, i aquest migdia els blancs li han posat el llacet. El Sevilla no ha sigut rival per al Madrid, que no s'ha deixat sorprendre conscient que podia sentenciar la Lliga, i l'ha derrotat per un clar 3-0.

El partit ha començat amb un ensurt pels blancs, ja que als 3 minuts el Sevilla ha marcat amb xut de Fazio, però l'àrbitre Mateu Lahoz l'ha anul·lat per falta prèvia de Negredo sobre Pepe inexistent.

Passat l'esglai, el Madrid ha començat a fer rutllar la màquina ha anat trepitjant l'àrea de Javi Varas fins que ha caigut el primer gol, de Cristiano Ronaldo després d'un retall de luxe sobre el defensa (19').

Jesús Navas ha sigut l'únic jugador del Sevilla que ha fet algun cosa a l'àrea rival (un xut que atura Casillas i un altre alt), però el Madrid ha pogut matar el partit abans en un lliure indirecte dins de l'àrea que Cristiano ha enviat al pal.

La segona part ha començat amb un error garrafal del lateral Coke del Sevilla, que no ha tancat bé, i Benzema li ha guanyat l'esquena per fer el 2-0 (48'). I amb Sevilla rendit, el Madrid ha construït un contracop rapidíssim que finalitza Benzema amb una rematada de cap en planxa molt espectacular (52').

Amb el 3-0 el partit s'ha acabat. El Madrid no s'ha esforçat gaire per buscar el quart gol, i el Sevilla ha aixecat la bandera blanca.

3 - Reial Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao; Granero (Khedira, m.62), Xabi Alonso (Raúl Albiol, m.75); Di María (Callejón, m.62), Özil, Cristiano Ronaldo i Benzema.

0 - Sevilla: Javi Varas; Coke, Fazio, Cala, Fernando Navarro; Deivid (Campaña, m.74), Trochowski; Jesús Navas, Reyes (Luis Alberto, m.60), Rakitic; i Negredo (Babá, m.60).

Gols: 1-0, m.20: Cristiano Ronaldo. 2-0, m.48: Benzema. 3-0, m.53: Benzema.

Àrbitre: Mateu Lahoz (col·legi valencià). Groga a Özil (25), Granero (55) i Di María (60); i a Deivid (54) i Cala (58).

Incidències: Estadi Santiago Bernabéu, 72.000 espectadors.