Futbol
Esports Futbol 11/09/2012

El Reial Madrid prepara una renovació per blindar Cristiano Ronaldo fins que es retiri, segons 'Marca'

Segons el rotatiu madrileny, el club blanc oferirà un nou contracte a la seva estrella portuguesa, que passarà a cobrar prop de 15 milions d'euros nets anuals, que finalitzarà quan CR7 decideixi penjar les botes

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo en el partit contra el Granada al Bernabéu

BarcelonaEl Reial Madrid activarà la renovació de Cristiano Ronaldo. És la primera conseqüència de la polèmica que va aixecar el famós "estic trist" del portuguès després del partit contra el Granada al Santiago Bernabéu. Segons publica aquest dimarts el diari 'Marca', Florentino Pérez vol blindar el seu crac per a tota la vida.

Tot i que els detalls del nou contracte no se saben encara, sembla que les intencions del màxim mandatari blanc passen per augmentar el salari al jugador i ampliar el vincle contractual fins que el portuguès decideixi retirar-se del futbol. Cristiano Ronaldo, seguint la voluntat de l'entitat madridista, passaria a cobrar 15 milions d'euros nets a l'any, que és que el demana el futbolista.

Aquestes informacions del 'Marca' contrasten amb les afirmacions que va fer la cadena Cope, que assegurava que Cristiano Ronaldo no tindria augment de sou ni renovació de contracte.

stats