PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 28/02/2011

Butragueño: "Punts que ens hem deixat en camps, potser ha estat per jugar diumenge i dimecres"

El director de Relacions Institucionals del Reial Madrid defensa el seu entrenador: "No crec que ell ho posi com a excusa, sinó com una realitat i el seu punt de vista"

Redacció
2 min
Mourinho cridant als jugadors durant el partit del Reial Madrid a Riazor / EFE

MadridEl director de Relacions Institucionals del Reial Madrid, Emilio Butragueño, ha recalcat que "en absolut" considera que la Lliga estigui perduda, encara que sí que reconeix que el 0-0 davant el Deportivo va ser "un contratemps".

"No, no està perduda, en absolut. Queden molts partits, però és cert que no pensàvem a retrocedir. L'equip va merèixer guanyar, però la realitat és que hem tornat als set punts de desavantatge, la qual cosa és un contratemps", ha expressat.

De tota manera, ha destacat que l'equip no llançarà la tovallola, tot i que la distància respecte al Barça torni a ser de set punts: "Tots sabem que l'esport és molt canviant i ningú pot aixecar la Copa ni penjar-se la medalla abans d'hora".

"Mentre hi hagi possibilitats, es lluitarà, això està dins de la cultura del club. Ha estat un contratemps, però la Lliga no està acabada, ni molt menys", ha repetit.

Butragueño, que no ha volgut "entrar" en les "decisions tècniques" de José Mourinho, sí que confia que l'equip pugui millorar la seva "ratxa" golejadora. "Ens ha costat últimament marcar gols, quan fa uns mesos teníem una eficàcia demolidora. A la Corunya vam tenir quatre o cinc ocasions claríssimes que en condicions normals haurien acabat en gol, són ratxes i res més, cal seguir", ha assenyalat.

D'altra banda, ha defensat l'entrenador portuguès en la seva queixa per la programació del calendari: "Tot influeix, cal tenir molt present que des de Nadal portem un calendari intensíssim. Punts que ens hem deixat en camps, potser ha estat per jugar diumenge i dimecres".

"No crec que ell ho posi com a excusa, sinó com una realitat i el seu punt de vista. Pensa que quan el Reial Madrid juga entre setmana i el cap de setmana hauria de tenir més descans i viceversa. No crec que ho posi com a excusa, sincerament ", ha valorat.

Finalment, ha rebutjat "parlar dels àrbitres". "No ho feia de jugador i no ho faré ara. Estic en altres menesters al club, respecto molt els àrbitres, que tenen una tasca dificilíssima i intentem ajudar-los", ha conclòs.

stats