PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/02/2011

Florentino Pérez: "No sé què és anar a remolc del Barça"

El president del Reial Madrid ha parlat sobre l'actualitat del seu club en una entrevista al programa de la Cadena Ser 'El Larguero'.

Redacció
2 min
Florentino

BarcelonaFlorentino Pérez no havia parlat gaire darrerament, i ha trencat el seu silenci en aquesta entrevista amb José Ramon de La Morena a Lió, on el Madrid jugarà, amb la presència d'estudiants espanyols d'Erasmus a la ciutat francesa i del cantant José Mercé. En ser preguntat sobre el bon moment de Barça i sobre què passaria si els blancs no guanyen la lliga, Pérez ha afirmat: "Li recordo que el Madrid no ha guanyat sempre la lliga. Simplement ha guanyat la majoria de les lligues". I tot seguit, quan li han preguntat sobre com és viure a "remolc" del Barça, ha afirmat que "no sé què és viure a remolc del Barça".

A l'hora de valorar què s'ha fet malament per no haver guanyat res des del 2003, Florentino ha preferit recordar que entre el 2000 i el 2003 el Madrid va guanyar "dues lligues de campions, tantes com el Barça aquest segle".

A l'hora de parlar de Mourinho i el seu pols amb Valdano, Pérez ha comentat que "Mourinho ens va demanar més autonomia i ens va semblar bé". A més, Pérez creu que "qualsevol interferència amb els jugadors és negativa. Jo no viatjo amb l'equip, els dono l'autonomia que Mourinho ha demanat". Del tècnic madridista, Pérez ha afegit que "defensa la seva feina, i és un guanyador nat. Encaixa al club, té l'ADN del Madrid".

El president blanc ha reconegut que durant la seva primera època al club tenia "més problemes d'ego", però ha afirmat que ara ho porta millor. També ha dit que mai vendria Kaká i que des que Raúl ha marxat al Schalke s'ha fet "aficionat del Schalke".

A més, el president blanc, que feia mesos que no parlava, ha negat haver intentat fitxar Agüero, però ha admès haver preguntat per Diego Forlán, tot i que el volien cedit perquè "cal pensar en els diners. Hi ha gent que pensa que el Madrid és una fàbrica de fer diners". Quan una de les estudiants presents li ha preguntat sobre si és "insultant" que els clubs com el Madrid gastin tants diners, Pérez ha dit que cal deixar fora "la demagògia dels rics i els pobres. El Madrid és un club propietat dels socis, que dóna moltes alegries als nens. Durant tota la vida del club, el Madrid ha intentat ajudar als que menys tenen. Hi ha nens a l'Àfrica l'únic somni dels quals potser és el Madrid. No demanem diners, guanyem cors". Al final, ha afegit que "ens toca recollir molts diners no per ser rics, sinó per tornar-ho a la societat, especialment als nens". Per justificar el sou de Cristiano Ronaldo per exemple, ha afirmat que "la societat, el món, paga el sou de Cristiano. Gràcies a ell podem donar vida al somni del madridisme. Ell ha sacrificat la seva vida pel futbol, i dóna moltes alegries". I tot seguit ha dit a l'estudiant que "quan siguis més gran ho entendràs millor".

I parlant de fitxatges, Pérez no ha volgut parlar de Cesc, un dels noms que ha estat relacionat amb el conjunt blanc. "Forma part del món del futbol, que es parli de jugadors. Primer no ho entenia, ara sí. Hi ha rumors i interessos".

Al final de l'entrevista, José Mercé ha dedicat un "fandango" a Pérez, qui ha acabat afirmant que "veieu com al Madrid tenim els millors a cada lloc? Mercé, Rafa Nadal...".

stats