PÒQUER DE CLÀSSICS
Esports Futbol 15/04/2011

Karanka: “El míster no vol que es sobredimensionin les seves paraules ni que es digui que escalfa el partit”

Karanka creu que el fet que Mourinho no parli no és una falta de respecte i no entra a valorar la plantada de la premsa madrilenya en la roda de premsa

Nuria García
2 min
Aitor Karanka, segon entrenador, va ser l'encarregat de comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació.

BarcelonaAitor Karanka, segon entrenador del Reial Madrid, ha tornat a comparèixer en una roda de premsa. L'exjugador ja és l'onzè cop aquesta temporada que respon les preguntes de la premsa, que en la roda de premsa d'avui ha dit prou –al menys la madrilenya– i han marxat de la sala de premsa, negant-se a fer preguntes i plantant el segon entrenador, que ha sortit acompanyat de Mourinho, si bé aquest no ha respost cap pregunta.

"Quan parla el míster es sobredimensiona tot. Ell no vol que es sobredimensionin les seves paraules ni que ningú es cregui que entra a escalfar el partit. He sortit jo i no és cap falta de respecte a ningú. És una forma de treballar", ha dit Karanka per justificar la mudesa de Mourinho. "Estic representant una institució com el Reial Madrid. No és el primer cop que surto aquí. Cadascú és amo dels seus actes i jo estic encantat d'estar aquí, dels que no hi són és millor no parlar", ha dit Karanka, preguntat per la plantada de la premsa madrilenya.

Sobre el partit, Karanka ha dit que no espera un clàssic igual al de la primera volta. "Portem molt de temps entrenant, l'equip es coneix més. Tot el temps que ha passat ens ha servit per madurar i per créixer", ha comentat el segon entrenador blanc, que ha recordat que el Reial Madrid ha arribat al final de temporada amb opcions en les tres competicions. "Tenir aquest final de temporada és el lògic i pel que hem lluitat durant tota la temporada".

Karanka no ha desvetllat quin onze preparen per saltar aquest dissabte al Bernabéu. "El pla que escollim serà el que requereix el partit. Tothom sap el que és un partit així. Tenim un dia menys per preparar el partit i haurem d'esperar al mateix dia per decidir qui juga", ha apuntat Karanka, que també ha dit que Cristiano Ronaldo no està obsessionat amb marcar: "Ronaldo sempre vol marcar. Si no marca en aquest, ho farà en el següent. El que vol és que el Madrid guanyi els partits, i si marca millor". El segon de Mourinho ha assegurat que a "tothom li agrada jugar bé", però no ha dit ni piu sobre el que faran contra el Barça. "Si jugues bé, tens més opcions de guanyar, però el més important són els tres punts", ha conclòs.

stats