Publicitat
Publicitat

RAC1 ha fet públics missatges amb Ronado d'intermediari on afirma que Rosell també segueix el jugador del Santos

El Reial Madrid ja té gairebé lligat el fitxatge del jove brasiler Neymar

El Reial Madrid podria fitxar els propers dies a la jove estrella brasilera Neymar, segons RAC1. Segons aquests missatges, Sandro Rosell havia invitat al pare i el represenant del jugador a la final de Wembley.

La ràdio ha fet públics uns missatges entre Ronaldo (l'ex-jugador del Barça i del Madrid) i el director general del Madrid José Ángel Sánchez en que aquest demana que el representant i el pare de Neymar volin els propers dies fins a Madrid. Ronaldo ha convidat a Neymar al seu partit de comiat aquesta mateixa setmana i estaria fet d'interlocutor.

Neymar, de 19 anys, és la gran estrella del Santos, club amb el que jugarà els propers dies la final de la Copa Libertadores. A la seva edat ja ha debutat amb la selecció absoluta, amb la que ha marcat 3 gols en 4 partits jugats.

Segons els missatges als que ha accedit RAC1, el president del Barça Sandro Rosell havia convidat al pare i a representant de Neymar a la final de la Lliga de Campions, però aquests no van acceptar. Ronaldo de fet, afirma als missatges que "Neymar i el seu pare són blancs", referint-se al Madrid i demana que el procés s'acceleri doncs aquesta setmana Sandro Rosell volarà al Brasil i es trobaria amb el representant del jugador. Guardiola no ha demanat a Neymar, però segons aquests missatges Rosell tindria pensat trobar-se amb l'entorn del jugador, tot i que tampoc queda clar si seria per negociar el fitxatge d'un jugador que sembla molt a prop del Madrid.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT