FUTBOL
Esports Futbol 28/01/2012

El Madrid s'oblida de l'ensurt inicial i goleja el Saragossa (3-1)

El cuer de Primera, el Saragossa, s'ha avançat en el marcador però el Madrid s'ha refet amb tres dianes: una de Kaká (26'), una altra de Cristiano, en posició dubtosa (48') i la tercera, d'Özil (56')

Ara
1 min
Cristiano Ronaldo salta per sobre de César da Silva i Paredes del Saragossa. SUSANA VERA / REUTERS

BarcelonaEl Saragossa, el cuer de Primera Divisió, està fent saltar la sorpresa al Santiago Bernabéu, superant per la mínima el líder, el Reial Madrid. Els aragonesos han aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Lafita (11').

Ronaldo, amb una falta directa, i Benzema, de cap després d'una centrada del portuguès, han provat sort, però no han pogut inaugurar el marcador. A l'altra àrea, Aranda ha fet una centrada des de la punta dreta de l'atac del Saragossa i Lafita ha rematat sol al fons de la xarxa per una errada en el marcatge de Carvalho.

Els blancs han intentat igualar el partit i Kaká, d'esquenes i de cap, ha rematat fora (26'). I després de diversos intents, Kaká s'ha desmarcat i ha rebut la pilota. Sol davant el porter, ha entrat dins l'àrea i ha superat Roberto amb un xut precís, ras i creuat (32').

La segona part ha començat bé pels interessos del Reial Madrid. Els blancs han vist com Cristiano Ronaldo posava per primer cop el seu equip pel davant en el marcador amb un nou gol, en posició dubtosa, tot i que l'àrbitre no ha xiulat fora de joc (48'). Els blancs s'han oblidat de l'ensurt inicial amb un nou gol, obra d'Özil (56') que ha tancat la golejada dels de Mourinho contra el Saragossa, que seguirà sent el cuer de la Lliga.

stats