PRIMERA DIVISIÓ

L'uruguaià no ha oblidat l'enfrontament del passat Osasuna-Madrid

Pandiani diu que al seu país Cristiano hauria hagut de demanar hora al dentista"

Pandiani ha assenyalat que "a Cristiano li falta un cargol. Ha de ser més humil", i ha afegit que el portuguès ha d'aprendre una mica de (Leo) Messi (argentí del Barcelona)

L'uruguaià Walter Pandiani, jugador de l'Osasuna, ha declarat que al seu país el portuguès Cristiano Ronaldo, davanter del Reial Madrid i al que va criticar després del partit entre els dos equips el 30 de gener, " que al seu país hauria hagut de demanar cita al dentista ".

"Molesta bastant que una persona que quan va debutar a Primera treballava dotze hores al dia li diguin coses d'una persona que ha patejat pedres jugant a futbol descalç", ha assenyalat en declaracions a l'emissora COM Ràdio.

A Pandiani tampoc li ha agradat "que hagi canviat tan radicalment algú que procedeix d'una illeta tan pobra (Madeira, Portugal) com de la qual ell ha sortit".

"Ell (Cristiano Ronaldo) ha lluitat i ha passat per tots els moments de la vida, dels pitjors als bons d'ara mateix. M'ha molestat, em molesta i segur em seguirà molestant", ha dit.

"En altres circumstàncies hauria actuat pitjor, però com adoro el futbol i vull seguir jugant a futbol, es va quedar en les paraules. Però en el meu país potser hauria hagut de demanar cita al dentista en una situació com aquesta ", ha afegit.

Després del partit Osasuna-Reial Madrid, Pandiani ha assenyalat que "Cristiano li falta un cargol. Ha de ser més humil", i ha afegit que el portuguès ha d'"aprendre una mica de (Leo) Messi (argentí del Barcelona)".

Més continguts de