PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

La Reial Societat busca dedicar la victòria davant de l'Almeria a Joseba Llorente

La Reial Societat tractarà de dedicar una victòria al seu davanter, baixa indefinida per una hèrnia discal, en el seu partit davant l'Almeria.

Redacció
2 min
Xabi Prieto celebra el gol aconseguit contra l'Athletic Club.

Sant SebastiàL'equip andalús, golejat dimecres al Camp Nou, confia en continuar la bona ratxa davant d'aquest rival, al que ja ha derrotat en la Copa. La Reial, tot i això, no pot regalar més punts a Anoeta després d'haver perdut contra València i Sevilla en les seves últimes compareixences i no haver guanyat més que una trobada dels últims sis disputats.

Se suma a la baixa de Llorente la d'Mikel González per acumulació de targetes, el que mantindrà a Labaka com a central i obrirà la porta de la titularitat l'esquerrà Alberto de la Bella. Recupera Martín Lasarte David Zurutuza, absent a Vila-real i que exercirà d'enllaç amb Raúl Tamudo, la gran esperança blanc i blava per a la segona volta davant les lesions de Diego Ifrán i del propi Joseba Llorente.

A la UD Almeria Juanma Ortiz és l'única absència, per lesió, per al partit a l'estadi donostiarra, mentre que Juanito, que ahir era dubte, no entra a la llista de convocats per decisió tècnica, que és el mateix motiu pel qual tampoc entren ni Pellerano ni Miquel Àngel Luque. Sí que podrà disposar el tècnic, Josep Lluís Oltra, de Santi Acasiete i de Marcelo Silva, que ahir va entrenar al marge i l'entrada obliga a pensar que el preparador jugarà amb el mateix onze que el que es va enfrontar el passat diumenge l'Osasuna per sumar la primera victòria de la temporada a casa.

La UD Almeria afronta el partit amb la il.lusió de la tornada a la senda dels triomfs, després de la victòria de diumenge passat que li fa veure els llocs de salvació més propers, contra un rival nou en la història rojiblanca, ja que fins aquesta temporada no s'han vist les cares.

Alineacions probables:

Reial Societat: Bravo; Estrada, Labaka, Ansotegi, De la Bella, Rivas, Aranburu, Prieto, Griezmann, Zurutuza i Tamudo.

UD Almeria: Diego Alves, Michel, Carlos García, Marcelo Silva, Lluna o Jakobsen; M'Bami, Bernardello, Kalu Uche, Piatti, Crusat i Leo Ulloa.

Estadi: Anoeta (18.00 hores)

Àrbitre: Clos Gómez (aragonès)

stats