Primera Divisió
Esports Futbol 09/01/2011

Ricardo salva l'Osasuna en un duel sense gols davant el Getafe (0-0)

Redacció
2 min
Aranda es lamenta de les ocasions errades

BarcelonaEl primer període va ser per al Getafe. Encara que l'Osasuna va comptar amb una gran ocasió als cinc minuts de joc, es va quedar en ocasió. La seva línia de creació no va funcionar i amb els extrems desatesos, el Getafe va pressionar bé per trepitjar l'àrea navarresa amb assiduïtat, aprofitant també el nerviosisme de la defensa local.

El quadre madrileny va comptar amb diverses ocasions clares per arribar amb avantatge al descans, però la seva falta d'encert i dues aturades de Ricardo van permetre a l'Osasuna afrontar amb força la segona meitat.

L'única oportunitat seriosa de l'Osasuna en el primer període va arribar al minut 5. Una bona jugada col·lectiva va acabar amb centre de l'hongarès Vadocz a la posició d'Aranda, a qui Rafa va prendre un gol cantat en desviar la pilota a córner.

El Getafe va ensenyorir-se a poc a poc del partit per arribar amb perill constant a la porteria 'vermella'. Esparver, molt actiu, ho va intentar diverses vegades, però les dues millors ocasions van ser en els últims minuts.

Ricardo va salvar per partida doble l'Osasuna. Al minut 38, va treure amb la mà dreta una rematada de Parejo i, al 43, va evitar amb el peu el gol d'Arizmendi, en el rebutg el portuguès Nelson va treure sota els pals el xut de Manu.

El conjunt pamplonès va aconseguir canviar la cara al partit en la segona part. Va passar a tenir la pilota, amb un Getafe replegat al seu camp, per portar la iniciativa del joc i erigir-se a la recerca de la victòria.

En els primers minuts d'aquesta segona meitat per fi va poder aparèixer Juanfran. El jugador alacantí, en el seu comiat de l'Osasuna davant de la seva imminent marxa a l'Atlètic de Madrid, va protagonitzar un parell de trets perillosos, però se'n van anar a la mateixa zona al costat del pal dret de Codina.

Fitxa tècnica:

0 - Osasuna: Ricardo; Damià, Sergio, Miguel Flaño, Nelson, Puñal, Lolo (Pandiani, m.67); Juanfran, Vadocz, Camuñas (Calleja, m.82), i Aranda (Lekic, m.67).

0 - Getafe: Codina, Miguel Torres, 'Cata' Díaz, Rafa, Mané; Parejo (Mosquera, m.91), Boateng, Pedro Ríos, Manu, Gavilán (Víctor Sánchez, m.85), i Arizmendi (Albín, m 86).

Àrbitre: Iturralde González (Comitè Basc). Va amonestar Camuñas (M.10), Vadocz (m.30), Puñal (m.40) i Miguel Flaño (m.75), d'Osasuna, i a ''Cata' Díaz (m.38), del Getafe.

Incidències: Partit de la divuitena jornada de Lliga disputat a l'estadi Reyno de Navarra davant 14.821 espectadors

stats