Primera Divisió
Esports Futbol 30/12/2010

Rubiales: "En sortim reforçats"

El president de l'AFE ha assegurat que la decisió de l'Audiència Nacional "reconeix que hi ha hagut una vulneració del conveni col·lectiu"

Redacció
1 min
Luis Manuel Rubiales.

MadridEl president de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), Luis Manuel Rubiales, ha assegurat avui que els jugadors surten "reforçats" després de la decisió de l'Audiència Nacional, ja que "reconeix que hi ha hagut una vulneració del conveni col·lectiu i aquest diumenge n'hi haurà una altra".

Rubiales ha anunciat que el sindicat estudiarà ara si acudeix a la via administrativa per fer una reclamació per danys i perjudicis als jugadors perquè han de jugar el 2 de gener i ha afirmat que "molts anys enrere es feien les coses com la Lliga volia".

"Això s'ha acabat. Ells ens han marcat el camí. Ells deien que el fet que es jugui el diumenge valia entre 16 i 18 milions d'euros, doncs haurem de plantejar-nos si els danys i perjudicis que se'ls causen als jugadors han d'anar en aquesta línia, també. Que convertir tot això en un tema monetari és lleig, perquè estem parlant de drets, però si ells s'hi obstinen...", ha comentat.

El president de l'AFE ha rebutjat "no esgotar les vies de diàleg", però ha expressat la seva intenció de reclamar els drets dels jugadors que es vulneren després de dir que les declaracions del president de la Lliga de Futbol Professional, José Luis Astiazarán, ratllaven la "demagògia".

"Conec el punt de demagògia en què ens trobem. No ens negarem a jugar, però es vulnerarà un dret que ens ha reconegut la mateixa sala i haurem d'executar la reclamació dels nostres drets on sigui necessari. La sala ens diu que en el contenciós administratiu, i si la Lliga, sabent que vulnera uns drets, posa el calendari, no ens negarem a jugar, però haurem de reclamar els nostres drets, això és clar com l'aigua", ha afegit.

stats