PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/03/2012

Sagués Oscoz, de la Segona B a no xiular dos penals en contra del Madrid

La lesió d'Iturralde González permet al col·legiat basc, que actualment milita a la Segona B, debutar a la Primera Divisió xiulant el Reial Madrid

BarcelonaEls minuts 63' i el 93' del Betis-Reial Madrid seran recordats durant força temps pels seguidors del Betis i del FC Barcelona. El debut a la Primera Divisió del col·legiat basc Gorka Sagués Oscoz, que xiula a la Segona B, no ha estat gaire brillant.

El seu debut s'ha produït per culpa de la lesió d'Iturralde González, que abans del descans ha notat una punxada a la cuixa i ha hagut de deixar el seu lloc a Sagués Oscoz. L'àrbitre, però, s'ha equivocat a favor del Reial Madrid en un parell d'ocasions que haguessin tingut una incidència directa en el partit.

Amb 2-2 en el marcador Xabi Alonso ha tocat la pilota amb les mans dins de l'àrea, mentre que a falta d'un minut per acabar el partit, al 93', Sergio Ramos ha aturat amb la mà un xut que anava dirigit a porteria i que podria haver suposat l'empat.