Esports Futbol 26/07/2011

Santi Cazorla fitxa pel Màlaga

Tot sembla indicar que seran 20 milions d'euros més una quantitat posterior el que pagarà el Màlaga per fer-se amb els serveis del migcampista del Vila-real

Redacció
1 min
Cazorla i Ortiz.

BarcelonaEl Vila-real ha fet oficial l'acord al qual ha arribat amb el Màlaga CF per la marxa del migcampista Santi Cazorla, que sense tenir xifres oficials costarà uns 20 milions d'euros més una quantitat posterior. El club posa fi així a unes negociacions que van començar la setmana passada.

Cazorla, de 26 anys, tanca una etapa de set temporades al club castellonenc, on va arribar amb 18 anys. "Em sento igual que quan vaig entrar a aquella edat", ha afirmat en la seva roda de premsa de comiat. "Ara he de buscar noves fites, però sempre estaré agraït a la gent del club i a la família Roig, que van confiar en mi des del primer moment".

El migcampista ha assenyalat la situació econòmica del Vila-real com una de les claus de la seva marxa. "El club necessita vendre per seguir sent competitiu i sanejar-se. Ara espero que l'equip segueixi tan bé com fins ara, seguiré sent-ne un aficionat més".

El jugador asturià s'havia convertit en un fix de la selecció espanyola des de l'any 2008, fins al punt que va formar part de l'equip que va guanyar l'Eurocopa, però un any molt complicat amb les lesions el van deixar fora de la selecció que va guanyar el mundial de Sud-àfrica.

Els seus companys d'equip l'han volgut acomiadar a la seva darrera roda de premsa, que han acabat amb una ovació.

stats