1a divisió
Esports Futbol 13/05/2012

Sergio Ramos: "Oblidem el penal de la Champions, l'any que ve arribarà"

El defensa ha ironitzat en la celebració del títol de Lliga, en què Mourinho ha dit que "el Madrid és el millor de la història però aquest equip serà recordat pels 100 punts"

M. Molina
2 min
Ramos i Casillas aixequen el títol de Lliga al Bernabéu

BarcelonaEl Reial Madrid ha celebrat aquest diumenge, al Bernabéu, el títol de Lliga. Després del partit contra el Mallorca (4-1), els jugadors blancs han rebut la copa de campions i han fet una festa posterior a la gespa de l'estadi.

En els parlaments, gairebé ningú no s'ha sortit del guió, excepte Sergio Ramos, que ha promès la Champions per a la temporada vinent i ha ironitzat sobre el penal fallat a les semifinals contra el Bayern. "Tot i que la Champions se'ns ha escapat, oblidem el penal, oblidem les coses. L'any que ve arribarà", ha dit el central.

A més d'altres jugadors, també ha parlat l'entrenador. "El Reial Madrid, com el millor club de la història del futbol, té una quantitat inacabable de títols. Però aquest equip serà recordat com l'equip dels 100 punts", ha dit José Mourinho davant l'ovació del Bernabéu.

D'altra banda, els jugadors del Madrid han ovacionat Higuaín quan li han cedit el micròfon per parlar. Posats en rotllana, han corejat el càntic: "Pipita quédate!". El futbolista, visiblement emocionat, no hi ha fet referència i s'ha limitat a agrair el suport dels aficionats.

32 lligues

Ha sigut una cerimònia que s'ha iniciat a la gespa, just després de l'inici del partit. El Bernabéu s'ha quedat gairebé a les fosques, i han aparegut unes quantes persones amb banderes blanques, que s'han situat sobre una lona blanca instal·lada al mig del camp. Els futbolistes han sigut cridats un per un, i han travessat un passadís format per 32 figures que representaven la Lliga, en honor als 32 títols de la regularitat que han guanyat els blancs. Així, els jugadors s'han anat aplegant al cercle central, sobre un entarimat muntat per a l'ocasió.

En aquesta desfilada, cal destacar que un sector de l'afició ha xiulat Lass Diarra i Coentrão. Com també han xiulat Villar, en el moment que s'ha anunciat que ell (en condició de president de la Federació Espanyola de Futbol) lliuraria el títol de campions.

Els jugadors han abandonat el camp i han pujat per la graderia fins a la llotja d'honor de l'estadi, on han rebut la copa. Posteriorment, han iniciat els parlaments i han tancat la festa amb una volta d'honor a l'estadi.

stats