1a divisió
Esports Futbol 28/12/2010

Sergio Sánchez, després de saber que podrà tornar a jugar: “Ha estat un camí llarg, dur i ple d'obstacles”

El català ha assegurat, després de conèixer la notícia, que ha estat rodejat "de les millors persones, d'una gran qualitat humana i, professionalment, de les millors"

Redacció
1 min
Sergio Sánchez.

BarcelonaSergio Sánchez, el jugador català del Sevilla a qui aquest dimarts se li ha confirmat que podrà tornar a jugar a futbol, ha admès poc després de saber la notícia que “ha estat un camí llarg, dur i ple d'obstacles”.

“He estat rodejat de les millors persones, d'una gran qualitat humana i, professionalment, de les millors. Gràcies a tots ells. M'han donat aquesta notícia i podré celebrar les festes de Nadal d'una manera totalment diferent a les d'ara fa un any”, ha dit el jugador.

Davant tots els mitjans desplaçats a la ciutat esportiva del Sevilla, el català ha explicat que el primer que he fet, després de conèixer la bona notícia, ha estat plorar i abraçar la família. “El doctor Evangelista m'ha donat l'enhorabona i he explotat d'alegria”, ha dit.

El lateral ha explicat que a l'hora de tornar a trepitjar un terreny de joc, només sap que voldria que aquest fos el Sánchez Pizjuán “per tenir tots els sevillistes reunits i poder gaudir de l'estadi, dels aficionats i de la gent que ha fet possible que torni a ser futbolista. No negaré que serà un dia molt especial”, ha confessat.

stats