1a divisió

El jugador vol que el "primer" partit sigui al Sánchez Pizjuán

Sergio Sánchez, després de saber que podrà tornar a jugar: “Ha estat un camí llarg, dur i ple d'obstacles”

El català ha assegurat, després de conèixer la notícia, que ha estat rodejat "de les millors persones, d'una gran qualitat humana i, professionalment, de les millors"

Sergio Sánchez, el jugador català del Sevilla a qui aquest dimarts se li ha confirmat que podrà tornar a jugar a futbol, ha admès poc després de saber la notícia que “ha estat un camí llarg, dur i ple d'obstacles”.

“He estat rodejat de les millors persones, d'una gran qualitat humana i, professionalment, de les millors. Gràcies a tots ells. M'han donat aquesta notícia i podré celebrar les festes de Nadal d'una manera totalment diferent a les d'ara fa un any”, ha dit el jugador.

Davant tots els mitjans desplaçats a la ciutat esportiva del Sevilla, el català ha explicat que el primer que he fet, després de conèixer la bona notícia, ha estat plorar i abraçar la família. “El doctor Evangelista m'ha donat l'enhorabona i he explotat d'alegria”, ha dit.

El lateral ha explicat que a l'hora de tornar a trepitjar un terreny de joc, només sap que voldria que aquest fos el Sánchez Pizjuán “per tenir tots els sevillistes reunits i poder gaudir de l'estadi, dels aficionats i de la gent que ha fet possible que torni a ser futbolista. No negaré que serà un dia molt especial”, ha confessat.

Més continguts de