1a divisió
Esports Futbol 01/05/2011

El Sevilla guanya a Almeria i estreny encara més la lluita per entrar a l'Europa League (0-1)

La victòria dels sevillans en el derbi andalús situa els de Manzano a la 5a posició i obliga l'Espanyol a guanyar contra l'Athletic Club si vol jugar a Europa l'any vinent

El sevillista Romaric entre els jugadors de l'Almeria Míchel i Fabián (d)

AlmeriaEl Sevilla ha guanyat l'Almeria i ha ajustat encara més la lluita per entrar a l'Europa League. Un solitari gol de Renato a la segona meitat ha donat els tres punts als de Gregorio Manzano, i ha deixat els locals virtualment a segona divisió

L'Almeria ha dominat als primers compassos de partit, i ha arribat a tenir una bona ocasió de gol per mitjà de Piatti al quart d'hora de joc. Però a partir d'aquí el Sevilla ha començat a agafar la iniciativa i ha acabat controlant el partit. Capel ha tingut dues bones oportunitats, però han estat resoltes pel porter Diego Alves.

A la segona meitat els visitants han sortit a buscar el gol des del principi, i s'han vist beneficiats per l'expulsió de Jakobsen, per vermella directa per una entrada dura a Cáceres, per marcar. Al minut 57, una centrada de Rodri -acabava de substituir Cáceres- ha arribat a Renato que, sense oposició, ha marcat l'únic gol del partit.

El Sevilla hagués pogut marcar més gols, però ni Perotti ni Negredo han pogut superar la porteria local. També ho ha provat l'Almeria, per mitjà d'Ulloa, però el marcador ja no s'ha mogut.

Almeria 0 – Sevilla 1

ALMERIA: Diego Alves; Michel, Carlos García, Pellerano, Jakobsen; Fabián Vargas, Bernardello (M'Bami, m. 81); Piatti, Corona (Acasiete, m. 59), Crusat (Leo Ulloa, m. 74) i Kalu Uche.

SEVILLA: Javi Varas; Martín Cáceres (Rodri, m. 56), Fazio, Escudé, Fernando Navarro; Medel, Romaric; Diego Capel, Rakitic (Renato, m. 28), Perotti (Dabo, m. 67), i Negredo.

GOL: 0-1, m. 57: Renato.

ÀRBITRE: Rubinos Pérez (madrileny). Targeta vermella a Jakobsen (51'). Targetes grogues a Bernardello, Romaric, Renato i Medel.

ESTADI: Juegos Mediterráneos, 8.427 espectadors.