PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/10/2012

El Mallorca s'encomana a Hemed per guanyar a Sevilla

Els de Joaquín Caparrós, amb moltes baixes per lesió, esperen tornar a sumar a Sevilla (21:30 hores) després de dues derrotes consecutives en Lliga

Efe
2 min
Hemed controla la pilota davant de López

BarcelonaEl Sevilla i el Mallorca s'enfronten aquest dilluns al Sánchez Pizjuán, en el partit que tanca la jornada vuitena de la Lliga BBVA, amb l'objectiu comú de retrobar-se amb la victòria després que tots dos equips hagin encadenat dues derrotes en els anteriors compromisos del torneig.

Sevillistes i mallorquinistes estan amb unes trajectòries pràcticament idèntiques, empatats a onze punts producte dels seus tres triomfs, dos empats i dues derrotes, aquestes precisament encadenades en les dues últimes jornades.

Per això és el moment, després de l'aturada de la Lliga pels compromisos de les seleccions nacionals, de trencar la ratxa per mantenir-se en la part alta de la taula. El Mallorca intentarà, contra el Sevilla, trencar la seva ratxa de dues derrotes seguides davant el Getafe (1-0) i el Granada (1-2), tot i les quals es manté en el sisè lloc a la taula amb onze punts.

Les lesions de Nunes, Antonio López, Joao Víctor i Javi Márquez deixen poques opcions a Caparrós per situar un 'onze' competitiu davant el Sevilla, per això, és gairebé segur el debut de Dos Santos i Fontàs. El tècnic mallorquinista tampoc podrà comptar amb Emilio Nsue, sancionat després de la seva expulsió davant el Granada, encara que recupera el lateral Ximo, expulsat a Getafe.

Una dels principals arguments ofensius del Mallorca a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán serà el gran moment de forma del seu golejador, l'israelià Tomer Hemed, que porta cinc gols a la Lliga i sis amb la seva selecció en els partits classificatoris per al Mundial del Brasil 2014.

Alineacions probables:

Sevilla: Palop; Cicinho, Fazio, Spahic, Fernando Navarro, Maduro, Jesús Navas, Rakitic, Kondogbia, Manu del Moral, i Negredo.

Mallorca: Aouate; Ximo, Geromel, Conceicao, Bigas, Pereira, Fontàs, Pina, Martí, Arizmendi i Hemed.

Àrbitre: Estrada Fernández (Comitè Català).

Estadi: Ramón Sánchez Pizjuán.

stats