PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/03/2011

El Sevilla es cruspeix un Sporting que acaba amb 10 homes ja durant el primer temps (3-0)

Un penal d'Eguren que va acabar amb el jugador de l'Sporting expulsat ja als 28 minuts de joc va condicionar molt el partit entre l'equip de Preciado i un Sevilla que no va patir gens.

Negredo i Perotti, celebrant el 3 a 0 sobre l'Sporting

SevillaEl Sevilla ha sumat tres punts que li permet a l'equip andalús seguir lluitant per jugar la propera temporada competicions europees davant d'un Sporting que va començr molt ordenat al Sánchez Pizjuan. Durant els primers 25 minuts de partit de fet, es va veure un matx sense dominador clar. Als 27 minuts però, Eguren ha comès penal sobre el brasiler Luis Fabiano quan aquest intentava rematar, i el col·legiat del partit Rubinios Pérez ha canviat la sort del partit en expulsat al visitant i assenyalar penal. El mateix Luis Fabiano no ha fallat amb un xut enganxat al pal.

Poc després, el Sevilla, carregat de moral, ha fet el segon gol del partit gràcies a l'argentí Perotti, amb un bonic xut entrant per l'esquerra. Amb 2-0 i els asturians amb un home menys, el partit ja no tenia massa història.

El segon temps ha acabat sent un monòleg del Sevilla, que ha fet el tercer gràcies a Negredo. Fins a la fi del partit, s'ha perdut el ritme competitiu amb alguna arribada aïllada a cada porteria.

Sevilla 3-0 Sporting

Sevilla: J. Varas, Fernando Navarro, Escudé, Fazio, Dabo, Medel (Renato, 34'), Perotti (Capel, 37'), Navas, Rakitic, Luis Fabiano (Kanouté, 66') i Negredo.

Sporting: Cuellar, Sastre (De Las Cuevas, 46'), Gregory, I.Hernández, Canella, Lora, Eguren, Novo, Carmelo, Ayozé (Luís Moran, 68') i Sangoy(Bilic, 68').

Gols: 1-0 (28') Luis Fabiano de penal, 2-0 (35') Perotti i 3-0 (65') Negredo.

Àrbitre: Rubinos Pérez (madrileny). Targuetes grogues als locals Escudé i Negredo, i al visitant Sastre. Targeta vermella directe al visitant Eguren als 27 minuts.