Lliga BBVA
Esports Futbol 19/10/2014

El Sevilla mata a cops un Elx sense pólvora (0-2)

Bacca, en fora de joc, ha obert el marcador al segon temps i Gameiro ha rematat la victòria andalusa amb un genial cop de cap

BarcelonaL'Elx segueix sense guanyar al Martínez Valero i aquest diumenge s'ha estavellat contra un Sevilla que n'ha tingut prou amb el bon ordre en defensa i la seva qualitat en atac per endur-se la victòria (0-2). Després d'un primer temps d'iniciativa estèril dels locals i contraatacs desaprofitats dels andalusos, Bacca ha obert la llauna al quart d'hora de la represa, en rematar una falta lateral picada amb molta força per Deulofeu. El xut del davanter sevillista, però, s'ha produït en posició de fora de joc, però malgrat les protestes locals, l'àrbitre ha concedit el gol sense dubtar-ho.

Amb el 0-1, el Sevilla ha pogut mantenir un guió contemplatiu de partit que l'Elx no sabia com trencar. Sense idees amb pilota ni cap fórmula per inquietar Beto, els d'Escribà han vist passar els minuts sense solucions. A més, en una transició rapidíssima han encaixat un segon gol, obra de Gameiro, que ha afusellat Manu Herrera amb un deliciós remat de cap després d'una precisa assistència des de l'esquerra de Denis Suárez.

Tant el francès com el davanter cedit pel Barça han disposat d'un parell d'ocasions per fer el tercer, quan ja estava tot decidit, però no han tingut punteria. El resultat manté a la zona europea el conjunt d'Emery i envia a posicions de descens el quadre il·licità.