LIGA BBVA
Esports Futbol 26/10/2014

El Sevilla remunta al temps de descompte contra el Vila-real i se situa colíder (2-1)

Vietto ha avançat els groguets al minut 79 però les dianes de Denis Suárez i Bacca –aquest últim, de penal– han capgirat el marcador

Denis Suárez ha aconseguit el gol de l'empat del Sevilla contra el Vila-real / CRISTINA QUICLER / AFP

BarcelonaEl Sevilla ha aconseguit guanyar el Vila-real i situar-se colíder de la Primera Divisió. Els andalusos han remuntat el gol dels groguets al tram final del partit amb dues dianes consecutives, al 89 i al 93, per sumar els tres punts. Denis Suárez i Bacca, aquest últim de penal, han capgirat el marcador.

Fins aleshores havia estat un partit igualat, amb molta tensió i poques ocasions. Només al primer temps els equips havien arribat amb insistència a la porteria rival, tot i que els porters han estat encertats sota els pals. A la represa s'ha animat la cosa.

Al minut 79 s'ha mogut el marcador per primera vegada, gràcies a una triangulació entre Trigueros, Cani i Vietto, que ha acabat amb un bon gol de l'argentí, picant al pilota per sobre de la sortida de Beto.

La diana ha esperonat el conjunt local, que s'ho ha jugat el tot pel tot i ha acabat obtenint el premi del gol al límit del temps reglamentari, quan la defensa visitant no ha estat capaç de rebutjar una pilota a l'àrea i Denis Suárez ha acabat introduint-la al fons de la porteria al minut 89.

El partit, però, no s'havia acabat, i el Vila-real ha tornat a fer un regal en zona defensiva. Aquest cop ha estat Gio, que s'ha adormit traient la pilota, i quan Trémoulinas li ha pres, ha comès un penal absurd que ha acabat significant el 2-1 definitiu (Bacca ha enganyat bé el porter) al 93.

Aquest cop ha estat el Vila-real qui ha intentat reaccionar a la desesperada però ja no ha tingut temps de fer-ho i s'ha quedat sense puntuar quan semblava que ho tenia tot a favor.

Sevilla 2 - 1 Vila-realSevilla:

Beto; Coke, Nico Pareja, Carriço, Tremoulinas; Deulofeu (Aleix Vidal, m.64), Mbia (Éver Banega, m.82), Krychowiak, Denis Suárez; Gameiro (Iago Aspas, m.74) i Bacca.Vila-real:

Asenjo; Mario, Gabriel, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Bruno Soriano, Manu Trugueros, Moi Gómez (Jonathan Do Santos, m.63), Cheryshev (Cani, m.79); Giovani i Uche (Vietto, m.66).Gols:

0-1, M.80: Vietto. 1-1, M.88: Denis Suárez. 2-1, M.93: Bacca, de penal.Àrbitre:

Alejandro Hernández Hernández (Comitè canari). Targetes grogues als locals Carriço (m.9), Tremoulinas (m.63) i Mbia (m.73) i als visitantes Cheryshev (m.21), Moi Gómez (m.26), Mario (m.67) i Giovani (m.85).Incidències:

Partit de la novena jornada de la Lliga BBVA, disputat a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán. Uns 40.000 espectadors. Abans del partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort de l'exdirectiu José María del Nido Borrego, soci número nou del Sevilla i pare de l'expresident José María del Nido Benavente.