1a divisió
Esports Futbol 10/04/2012

Simeone: "Seria de mediocres pensar que guanyant fem un favor al Barça"

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid diu: "Volem els tres punts per a nosaltres". I ha assegurat que no es considera "jutge de la Lliga perquè queden molts partits"

Ara
1 min
Diego 'Cholo' Simeone, entrenador de l'Atlètic de Madrid

MadridDiego Simeone s'ha mostrat contundent abans del partit entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. El tècnic matalasser ha negat que busquin la victòria per fer la punyeta al seu màxim rival ciutadà, sinó perquè "volem els tres punts".

"Seria de mediocres pensar que guanyant fem un favor al Barça. El que els passi als altres no m'importa. Volem els tres punts per a nosaltres", ha assegurat el Cholo a la prèvia del derbi. "No crec que siguem jutges perquè queden molts partits", ha afegit.

L'entrenador també ha elogiat José Mourinho: "Tinc admiració per Mourinho. On ha estat ha aconseguit gestionar el grup de la millor manera, sent competitiu a tot arreu. El Madrid ve a sentenciar el partit ràpid. I nosaltres, amb les nostres armes, buscarem trobar les millors solucions per fer un bon partit". De fet, el Cholo mai no li ha guanyat un partit al Reial Madrid amb la samarreta matalassera. "Sincerament, crec que hi ha una primera vegada per a tot. Algun dia serà".

stats