1a divisió
Esports Futbol 23/01/2011

Sporting i Atlètic s'enfronten al Molinón en un duel entre dos equips necessitats de punts

Tot i que els asturians van sortir del descens la setmana passada, necessiten 3 punts més per no tornar-hi a caure i donar una mica més d'aire al seu entrenador: Preciado

Redacció
1 min
Manolo Preciado, envoltat de fotògrafs abans del partit

GijónEl Molinón serà l'escenari d'un duel important per les aspiracions d'aquesta temporada tant de l'Sporting com de l'Atlètic de Madrid, dos equips necessitats de punts per assolir els seus objectius: la permanència i la Champions, respectivament.

Els asturians arriben al partit després d'haver aconseguit la victòria, la setmana passada, i abandonar les places de descens. Un marcador que va donar una mica d'aire a Manolo Preciado, que està a la corda fluixa des del mes de desembre.

Per aquest partit, el tècnic repetirà el mateix onze que es va imposar a l'Hèrcules ara fa una setmana. Nacho Cases, jugador del filial, mantindrà la titularitat. D'altra banda, el central Botía, que ja s'ha recuperat d'un trencament fibril·lar, començarà el partit a la banqueta. També esperarà la seva oportunitat André Castro, fitxat aquest hivern del Porto.

D'altra banda, el partit serà una prova de foc per l'Atlètic. Eliminats a Europa i a la Copa, l'únic objectiu que queda als de Quique Sánchez Flores és assolir una plaça de Champions. És cert que tenen tota la segona volta per aconseguir-ho, però d'entrada no sembla una empresa fàcil, ja que l'equip té les baixes dels lesionats 'Kun' Agüero i José Antonio Reyes, que se sumen a les de Mario Suárez i Jorge Pulido.

Així, Diego Forlán serà el màxim responsable a la davantera matalassera, juntament amb el brasiler Diego Costa, Fran Mérida i Juanfran Torres.

El partit començarà a les 17h i l'arbitrarà el català Estrada Fernández.

stats