1a divisió
Esports Futbol 09/01/2011

L'Sporting empata al descompte un partit que el Ràcing hagués pogut matar al contraatac (1-1)

Els locals s'avancen al primer temps gràcies a un auto gol de Gregory, i al minut 91 Diego Castro empata el partit; després que l'àrbitre anul·les un gol a José Ángel

Manolo Preciado, envoltat de fotògrafs abans del partit

SantanderUn gol de Diego Castro, al minut 91, ha empatat el partit per l'Sporting (1-1) i ha donat una setmana més de marge al seu entrenador Manolo Preciado, en un partit que semblava tenir resolt el Ràcing després d'un gol en pròpia porteria de Gregory.

Tot i això, l'Sporting ha fet mèrits per empatar a una segona part en la que ha intentat treure partit de les jugades d'estratègia, contra un Ràcing que no ha aprofitat les clares opcions de contraatac.

El partit ha començat amb domini dels locals, mentre l'Sporting esperava al darrera. Tot i això, les primeres ocasions clares han estat pels homes de Preciado; primer en una rematada d'Eguren i després en una falta llançada per José Ángel.

Després, el Ràcing ha tingut una primera acció atacant, per mitjà de Bolado, que ha enviat la pilota al pal; i a la mitja hora de joc, Gregory ha marcat en pròpia porteria quan intentava rebutjar una rematada del mateix Bolado.

Després del descans els visitants han avançat les línies per buscar l'empat, i això ho ha aprofitat el Ràcing per sortir al contraatac amb facilitat. Així, Bolado hauria pogut marcar, però en l'últim instant ha relliscat davant el porter.

Mentrestant, l'Sporting ho seguia intentant, sobretot amb jugades d'estratègia; però el porter Toño impedia que la pilota acabés al fons de la porteria. Semblava que el partit acabaria amb 1-0, i més després que l'àrbitre anul·lés un gol a José Ángel per fora de joc. Però al descompte, Diego Castro rematava al fons de la porteria una centrada des de la dreta, aconseguint l'empat definitiu.

Ràcing 1 – Sporting 1

RÀCING: Toño; Francis, Torrejón, Henrique, Cisma; Kennedy (Serrano, 70'), Arcas (Christian, 78'), Lacen, Munitis; Bolado (Adrián, 59') i Rosenberg.

SPÒRTING: Cuellar; Sastre, Gregory, Iván Hernández, José Ángel; Lora, Eguren (De las Cuevas, 56'), Nacho Cases, Diego Castro; David Barral i Nacho Novo (Sangoy, 56').

GOLS: 1-0, (30') Gregory, en pròpia porteria. 1-1, (91') Diego Castro.

ÀRBITRE: Miguel Ángel Ayza Gámez (col·legi valencià). Targetes grogues al local Lacen i als visitants José Ángel, Barral i Nacho Cases.

ESTADI: Campos de Sport de El Sardinero. 14.658 espectadors.