Esports Futbol 26/02/2011

L'Sporting perdona la vida al Saragossa i deixa escapar els tres punts (0-0)

Empat insuficient tant per als de Preciado com per als d'Aguirre en un dia idoni per poder sumar tres punts i allunyar-se un pèl més de les posicions perilloses

Redacció
2 min
De las Cuevas lluita amb Paredes per la pilota

GijónL'Sporting volia fer bons els empats aconseguits davant Barcelona i València guanyant al Saragossa en un partit entre dos rivals directes en la lluita per la permanència, però els asturians han desaprofitat nombroses ocasions de marcar i el partit ha acabat en taules i sense gols.

Els dos entrenadors havien advertit de la importància dels punts en joc, encara que Javier Aguirre va ser més dramàtic en considerar el partit com una final, i tots dos equips han mostrat moltes precaucions en els minuts inicials, a excepció d'un xut llunyà de Ponzio al segon minut.

El Saragossa ha controlat més la pilota durant el primer quart d'hora, en què l'Sporting s'ha diluït en l'entramat aragonès i perdia la pilota amb molta facilitat, cosa que ha provocat acostaments dels visitants a la porteria de Cuéllar, encara que sense que el porter blanc-i-vermell hi hagués d'intervenir.

A poc a poc, l'Sporting ha aconseguit la pilota i ha intentat portar el perill per les bandes, principalment per la dreta, en la qual De las Cuevas estava superant amb relativa facilitat Paredes, però les jugades no han finalitzat amb xuts a porta.

El primer ha arribat en una internada de De las Cuevas, que ha passat al davanter gadità, que ha disparat creuant, però Doblas ha encertat a ficar la mà i la defensa ha acabat per aclarir el compromís en la primera ocasió clara de gol en tot el partit.

Poc després hi ha hagut una nova internada de De las Cuevas amb centre a la qual Diego Castro no ha arribat per centímetres. I minuts després Eguren ha ficat una gran pilota sobre Barral, que, després d'efectuar un gran control -amb el que ha fet fallida a Contini i s'ha quedat sol a la vora de l'àrea- ha xutat alt i malament.

Abans del descans, Barral ha disposat d'una tercera ocasió bastant clara, però el davanter matalasser ha fet més regats del compte, tractant de trobar un forat en la defensa aragonesa i el seu xut l'ha aturat finalment Toni Doblas.

A la represa, el Saragossa ha sortit llançat i en la primera jugada ha creat el desconcert en la defensa local. Iturralde González ha anul·lat un gol a Carmelo per fora de joc en el minut 77.

Fitxa Tècnica:

p { margin-bottom: 0.21cm; } 0; Sporting: Cuéllar, Lora, Botía, Iván Hernández, José Ángel, Eguren, De las Cuevas (Ayoze m.86), André Castro (Carmel m.75), Nacho Cases (Nacho Novo m.75), Diego Castro i Barral.

0, el Reial Saragossa: Toni Doblas, Diogo, Jarosik, Contini, Paredes, Leo Ponzio, Boutahar (Braulio m 51), Gabi, Ander Herrera, Bertolo (Jorge López m 65) i Sinama Pongolle (Uche m 51).

Àrbitre: Iturralde González. Ha mostrat targetes grogues a Diogo (m 23), Botía (m 48), André Castro (m 52), Lora (m 56), Ander Herrera (m 69), Parets (m 80)

Incidències: Partit corresponent a la jornada vint-i-cinc de Primera divisió disputat a l'estadi El Molinón davant prop de 20.000 espectadors

stats