1a divisió
Esports Futbol 13/02/2011

Tamudo marca el gol de la victòria de la Reial Societat contra l'Osasuna (1-0)

La Reial Societat ha estat superior durant el partit i ha tingut numeroses ocasions. L'Osasuna, tot i fer un partit fluix en atac, ha enviat una pilota al pal

Redacció
2 min
Vadim Demidov felicita Tamudo pel gol

Sant SebastiàLa Reial Societat ha aconseguit la victòria, tot i que amb molts problemes, contra un Osasuna que continua molt fluix fora del seu camp. Un gol de Raül Tamudo, que ha marcat en els últims tres partits contra els navarresos, ha estat suficient per decidir el marcador.

Els donostiarres han dominat un primer temps on han comès molts errors en atac. Al davant, un Osasuna que, tot i estar ben plantat al camp, gairebé no han inquietat el porter Bravo.

El guió no ha variat al segon temps, amb una Reial que hi posava moltes ganes però que estava negat davant la porteria; i un Osasuan que a més de defensar amb encert la seva porteria, ha pogut avançar-se al minut 59 en un xut de Nekounam que ha anat al pal.

Els locals no podien resoldre el partit i amb el pas dels minuts donaven vida als navarresos, que han tornat a tenir una clara ocasió per marcar al 65, en una rematada de cap de Lekic, a la sortida d'un corner, que De la Bella ha salvat a la línia de gol.

No obstant, els blanc-i-blaus han premut l'accelerador a l'últim quart del partit i, gràcies a l'encert de Raül Tamudo, han decidit el partit amb gran gol de l'ex jugador de l'Espanyol. Tot i que l'hongarès Vadocz ha tingut l'empat en el temps de descompte.

Reial Societat 1 – Osasuna 0

REIAL SOCIETAT: Bravo; Estrada, Ansotegi, Demidov, De la Bella; Aranburu, Rivas, Griezmann (Mikel González, 87'), Sarpong (Sutil, 57'), Zurutuza (Bergara, 77'); Tamudo.

OSASUNA: Ricardo; Damiá, Flaño, Josetxo, Monreal; Puñal (Vadocz, 82'), Nekounam, Coro (Lekic, 46'), Masoud (Calleja, 64'), Camuñas; Pandiani.

ÀRBITRE: Turienzo Álvarez (Castella i Lleó). Targetes grogues: Bergara, Josetxo, Camuñas y Miguel Flaño. Targeta vermella a Damià per doble groga (92').

ESTADI: Anoeta, uns 28.000.

stats