FUTBOL

Tata Martino desestima oferta del Màlaga

L'exentrenador del Barça ha agraït l'interès del club andalús però no ha acceptat l'oferta per fer-se càrrec del primer equip

El tècnic argentí Gerardo 'Tata' Martino, que aquest curs ha dirigit el Barça, ha desestimat l'oferta del Màlaga per fer-se càrrec de l'equip andalús la propera campanya, després que s'anunciés l'adéu de l'alemany Bernd Schuster.

El director esportiu del Màlaga, el també argentí Mario Husillos, ha parlat diverses vegades amb Martino per reiterar l'interès del club perquè en fos l'entrenador. L'extècnic del Barça ha agraït l'oferta però l'ha desestimat, segons han informat fonts de l'entitat andalusa.

Husillos ja va intentar contractar Tata Martino l'estiu passat i fins i tot es va desplaçar a l'Argentina per presentar-li el projecte, però com que Martino estava immers en les semifinals de la Copa Libertadores amb el Newell's, no va poder negociar-hi.

Ara, doncs, el Màlaga negocia amb diversos entrenadors, entre els quals hi ha Javi Gràcia, Quique Sánchez Flores i Pepe Mel.

Més continguts de