Futbol
Esports Futbol 01/05/2012

Tebas (LFP), a la SER: "No hi ha denúncia formal, però hem informat al Fiscal dels partits sospitosos d'estar arreglats"

El portaveu de la Lliga ha dit que han demanat ajuda al Fiscal General de l'Estat per investigar aquests casos, sense dir noms, ja que des del 2010 aixo està castigat amb penes de presó

A.s.
1 min

BarcelonaJavier Tebas, membre de la comissió delegada de la LFP (Lliga de Futbol Professional) i actuant com a portaveu de l'organisme, ha estat aquesta nit al programa 'El Larguero' de la Cadena SER i ha matisat el que havia dit la nit anterior el periodista de la mateixa cadena José Ramon De la Morena.  "No hi ha denúncia formal, però sí que hem informat al Fiscal General de l'Estat dels partits sospitosos d'estar arreglats, d'aquesta temporada i d'anteriors".

De la Morena ha explicat que el dia 9 d'abril passat, cinc persones es van reunir amb el Fiscal General de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce: Javier Tebas, el president de la LFP Jose Luis Astiazaran, el vicepresident de la LFP i president del Llevant Francisco Catalán, el director general del Reial Madrid Jose Angel Sánchez, i el secretari general de l'Estat Miguel Cardenal. En aquella reunió no van presentar cap denúncia, però sí que li van presentar un informe amb les sospites que tenen de partits de fina de temporada de Primera, Segona i Segona B.

"Li vam dir que no tenim prou mitjans a la Lliga per perseguir les denúncies que hem rebut sobre possibles partits arreglats", ha explicat Tebas, que ha demanat ajuda al Fiscal per perseguir uns casosque des del 2010 són delicte estan castigats amb penes de presó.

stats