VALÈNCIA
Esports Futbol 01/05/2011

El València vol assegurar el tercer lloc de la taula a Pamplona davant l'Osasuna

Després de la mala imatge oferta dissabte passat contra el Reial Madrid, Unai Emery té en ment fer diversos canvis per redreçar el rumb de l'equip

Redacció
2 min
Unai Emery es desespera des de la banda.

BarcelonaL'Osasuna rep avui el València, el tercer classificat de Lliga, amb la necessitat de sumar els tres punts per agafar-se a la permanència després d'haver caigut als llocs de descens després de quatre derrotes consecutives.

Els 'vermells' es van acostar a la salvació fa poc més d'un mes en arribar a 35 punts amb tres victòries seguides, però no han puntuat en els últims quatre partits, i després de veure's superats per diversos rivals directes s'han situat en posició de descens, encara que a un punt del Màlaga i Saragossa, i a dos del Racing i del Getafe.

Per la seva banda, el València intentarà netejar la pèssima imatge oferta la passada jornada al seu estadi davant del Reial Madrid i per això el tècnic Unai Emery farà diversos canvis per línia en el seu equip titular.

Al mig del camp, David Albelda podria ser la gran novetat per conformar un doble pivot defensiu al costat del turc Mehmet Topal, en detriment de l'argentí Ever Banega, mentre que Joaquim Sánchez pot prendre el relleu de Pablo a la banda dreta.

En defensa, també se sospiten canvis amb l'entrada de Jordi Alba al carril esquerre per Mathieu i d'Ángel Dealbert, per Ricardo Costa, per formar l'eix central al costat de Stankevicius.

A més, el brasiler Jonas Gonçalves apunta a la titularitat per formar el duo ofensiu al costat d'un Roberto Soldado en ratxa, que torna al que va ser el seu antic club en el millor moment de la temporada, després d'haver marcat vuit gols en els quatre últims partits.

L'única baixa per lesió al València és la de l'argentí Tino Costa, mentre que per decisió tècnica s'han quedat fora de la llista Moyà, David Navarro, Chori Domínguez, Vicente i Bruno.

L'equip navarrès, que coneixerà abans de jugar els resultats de tots els seus rivals directes les tres pròximes jornades, s'enfrontarà al València amb les baixes per lesió de Masoud Shojaei, Miguel Flaño i Vadocz.

El tècnic osasunista, José Luis Mendilibar, disposa de les altes de Sergio Fernández, Patxi Puñal i Fernando Soriano després de complir un partit de sanció, així com de 'Ruper', després de rebre aquesta setmana l'alta mèdica després d'una greu lesió de genoll, encara que el navarrès no ha estat inclòs a la convocatòria.

stats