Futbol
Esports Futbol 06/10/2013

El València empata a San Mamés en un partit intens (1-1)

Un gol de penal de Banega al minut 43 ha donat avantatge als xe, però Mikel Rico ha aconseguit empatar a un quart d'hora del final

BarcelonaEl València i l'Athletic han tancat la vuitena jornada amb empat a un. Tot i que els bascos han tingut millors ocasions al primer temps, ha sigut Éver Banega qui ha avançat els xe amb un gol de penal poc abans del descans, després d'una falta clara de Laporte sobre Feghouli.

A la represa, l'Athletic ha seguit insistint per posar a prova Guaita, però l'equip de Valverde no tenia punteria. El València, d'altra banda, intentava aconseguir el control del partit i Feghouli ha pogut sentenciar, però el seu remat de cap ha marxat fora. Després d'un avís de Muniaín, Mikel Rico ha fet l'1-1 amb un cop de cap ple de passió.

A la desesperada, Postiga ha tingut l'1-2, però també Toquero ha fregat el gol de la victòria.